Franske jenter i Paris - 5 kjente trekk de er kjent for
  • Meny
  • Meny

Franske jenter i Paris

Vurderer du en tur til Paris, men ønsker mer informasjon om hvordan de lokale jentene ser ut? Det vil være umulig å gi en fullstendig guide på hvordan alle franske jenter er, men nedenfor følger et par generelle beskrivelser som ser ut til å passe godt på flesteparten av franske jenter.

Franske jenters utseende

Kroppslig så er den typiske franske jenta relativt slank med brune øyne og mørkt hår. Du vil sjelden se en jente med mye sminke da de heller verdsetter en ”look” som er mer naturlig. De er ofte også like opptatt av å se bra ut som de er av utmerket fransk mat, og dette gjenspeiler seg i hvor mye tid de bruker hos frisøren og treningsstudioet.

Dersom man skal generalisere klesstilen de franske jentene bærer så kan man si at de gjerne kler seg i en stil som spesielt fremhever deres personlighet, i motsetning til den amerikanske trenden der jentene strever etter blondt hår, solbrun hud og et sporty utseende. De franske jentene er mer opptatt av å finne sin egen stil, fremfor å fylle en stereotype. Selvtillit er definitivt et nøkkelord når man skal beskrive franske jenter. Dette ser man også gjennom deres klesstil ved at de tør å kle seg i plagg, belter og tilbehør som de mener ser bra ut selv om de ikke har sett den samme trenden i et moteblad eller hos en venninne.

Mye på grunn av dette så har franske jenter et godt rykte på seg for å være meget elegante. Så hjelper det også at Paris er en av verdens hovedsteder for mote. På grunn av de franske butikkenes ofte smale utvalg av farger så vil du i større grad se at jentene kler seg i mye av de samme fargene utifra hva som er populært det året.

Franske jentenavn

Blant de mest populære, franske jentenavnene er navn som Anne, Catherine, Claudine, Danielle, Émilie, Jeanne, Marie og Pauline. Forøvrig er det veldig vanlig at jentas navn består av to fornavn som er bundet sammen med en bindestrek. Et eksempel på nettopp dette fenomenet er Marie-Élise. En annen vanlig praksis når man skal navngi ei jente er å legge til ”-ette” eller ”-otte” på slutten av navnet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *