Camping i Paris - En guide med tips
  • Meny
  • Meny

Camping i Paris – En guide med tips

Som storbyer flest er det hotell som gjelder når man besøker Paris. Likevel finnes det gode muligheter for camping, om man ikke forventer å bo midt på Champs Elysées. Her er de tre beste campingplassene i og rett utenfor sentrum.

Camping Indigo Paris – Bois de Boulogne

Dette er den eneste campingplassen som ligger i den indre bykjernen av Paris. Campingplassen ligger i skogen Bois de Boulogne i grønne omgivelser. Den er ganske nylig oppusset og har et fint senter med resepsjon, restaurant, kafé og terrasse. Der finner du i tillegg muligheter for internettilgang (WiFi), informasjonstavle og muligheter for leie av diverse utstyr.

Toaletter og dusj er også av nyere dato, med god standard og godt renhold. Du kan velge om du vil ha teltplass, parkere campingvogn eller bobil, eller leie en av de hyggelige små hyttene. Beliggenheten i skogen skjermer for sola, noe som er klart å foretrekke på de varmeste dagene. Campingplassen har bussforbindelse til undergrunnen som tar deg til sentrum av Paris.

Camping International de Maisons-Laffitte

Her er en pen og pyntelig campingplass med gjennomgående god standard. Området befinner seg på en vakker liten øy i elva Seinen, noe som bidrar til økt sikkerhet. Hele anlegget ble oppusset så sent som i 2012, og har plass til rundt 340 familier.

Du finner egnede plasser til telt eller campingvogn og bobil, eventuelt kan du leie en av hyttene som står på påler. Campingplassen har mange aktiviteter for både voksne og barn, inklusive fotball, basket, ping-pong, lekeplass og boules.

Det ligger en egen matbutikk på området, samt restaurant og alt du trenger av hygienefasiliteter. Togstasjonen Gare de Maisons-Laffitte ligger kun ti minutter unna til fots, mens toget til Paris tar cirka 20 minutter. Slottet i Versailles ligger ikke langt unna om du bruker bil.

Huttopia Versailles

Campingplassen ligger midt i en skog og rett i nærheten av slottet i Versailles. Her tar de i mot folk i telt og campingvogn eller bobil, samt tilbyr 40 hytter for utleie. Fasilitetene inkluderer egen kafé, pizzagrill, TV-rom, vaskerom, møterom og internettforbindelse. Du finner også eget svømmebasseng som er åpent i sommerhalvåret, ping-pong, lekeplass for barn og andre mer sportslige aktiviteter.

Det ligger et supermarked kun 600 meter unna og togstasjonen som tar deg til Paris er bare 400 meter fra campingplassen. Fra togstasjonen til Eiffeltårnet beregnes det omtrent 15 minutter. Området er grønt og trivelig, og du vil faktisk bo i samme skogen som selveste Ludvig 14. spankulerte i, før han møtte sitt endelikt.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *