Hvilken Primark-butikk i Paris bør du shoppe i?
  • Meny
  • Meny

Hvilken Primark-butikk i Paris bør du shoppe i?

Den irske kjeden Primark har etter hvert fått rotfeste i de fleste land, også i Paris. Kjeden er høyt elsket for sine billige klær for menn, kvinner og barn. I tillegg har de gjort det stort innen rimelige accessories, smykker, sko og skjønnhetsprodukter.

Primark sine butikkene i Paris ligger ikke midt i sentrum, men noe utenfor sentrumskjernen. Takket være gode muligheter for offentlig transport er det dog ikke noe problem å legge handleturen dit.

Her er de ulike Primark-butikkene i Paris:

Primark Créteil:

I kjent stil er dette en svær Primark som fordeler seg på tre etasjer. Billige og trendy klær, sminke, sko, vesker og nips til hjemmet. Verdt turen i seg selv.

Hadde jeg vært deg ville jeg kanskje valgt denne Primark-butikken grunnet beliggenheten. Butikken Créteil ligger veldig fornuftig knyttet opp mot metrolinje 8, både med tanke på sentrale punkter i sentrum og avstand fra metrostoppet (stoppet heter Créteil-Prefecture) når du er fremme. Fordelen med dette er også at du slipper å bytte linje, eller til tog/buss underveis.

For øvrig en ren og ryddig butikk med godt utvalg for han og henne. Hyggelig personale, air condition og effektive kasserere.

Primark Villeneuve La Garenne:

Enorm avdeling med klær til begge kjønn i alle aldre, men kanskje noe begrenset utvalg av artikler til hjemmet. Stort pluss for godt organisert butikk som uten problem takler mange shoppere på en gang. Uslåelige priser som alltid.

Er en del av kjøpesenteret Qwartz.

Adresse:
20 Rue de la bongarde
92390 Villeneuve La Garenne
Paris, 92390

Primark Paris O’Parinor:

Holder til i kjøpesenteret O´Parinor, 20 km utenfor sentrum. I likhet med de andre en god butikk med stort utvalg til lave priser.

Adresse:
Centre Commercial O’Parinor
Le Haut de Galy
93600 Aulnay-sous-Boi, Frankrike, 93600

primark-butikker-paris-shopping

Hvordan komme seg til de ulike Primark-butikkene:

Det vil være vanskelig å gi en konkret reiserute da dette i stor grad avhenger av hvor i byen du skal reise fra, men jeg vil anbefale deg å sette opp en reiserute med Google Maps. Da vil du enkelt se hvilke busser, metrolinjer og tog som sammen utgjør den mest effektive reisen.

Det å benytte seg av kollektivtransport i Paris er i det hele tatt svært enkelt. Særlig vil jeg dra frem metroen som må være blant Europas mest effektive fremkomstmidler.

Anbefalt hotell nært shoppingmulighetene:

Ønsker du å bo nært de gode shoppingmulighetene bør du booke rom på West End Hotel. Det vakre boutiquehotellet har en svært attraktiv beliggenhet rett ved Champs-Élysées. I gangavstand fra både Triumfbuen, Eiffeltårnet og Seinen.

Rommene er nydelig og klassisk innredet og innehar lydisolerte vegger. Alle rom har air-condition, eget bad i marmor og doble vinduer. Den smakfulle frokosten kan inntas i spisesalen, eller på rommet.

Se flere bilder av rom og priser

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *