Hvor i Nice bør du bo? Anbefalte områder og bydeler
  • Meny
  • Meny

Hvor i Nice bør du bo? Anbefalte områder og bydeler

En ferie i Nice er et godt valg dersom du er ute etter en en vakker og levende by å besøke. Nice ligger i den franske rivieraen, og er fylt med fantastiske severdigheter, spennende aktiviteter og mange shopping- og spisesteder. Fra de uberørte strendene til de travle promenadene har Nice noe for enhver smak. 

I tillegg er det et flott sted å utforske regionens rike historie og kultur. Enten du er en historieinteressert eller bare en nysgjerrig reisende, har Nice mye å tilby.

Et godt reisetips i Nice er å besøke Gamlebyen, et sjarmerende område fylt med fargerike bygninger, brosteinsgater og unike butikker. 

Eller ta en spasertur langs Promenade des Anglais og beundre den fantastiske utsikten over Middelhavet. Og hvis du er ute etter litt avslapning, kan du ta turen til en av de fantastiske strendene langs den franske rivieraen.

Det er ingen tvil om det – Nice er et must-besøk reisemål. Så pakk kofferten og gjør deg klar til å utforske den franske rivieraens skjønnhet!

Gamlebyen

Le Vieux Nice er gamlebyen i Nice, og er en skattekiste av historie, kultur og kunst. Ligger i hjertet av byen, er det en labyrint av svingete gater med boutiquer, innbydende kafeer og fargerike bygninger.

Gamlebyen er et historisk stykke fra fortiden, med sine gamle kirker og brosteinsgater. 

Det er også et flott sted å shoppe og prøve noe av det berømte franske kjøkkenet, ettersom Le Vieux huser noen av de beste restaurantene i Nice.

Om du leter etter litt underholdning, er Gamlebyen hjem til noen av de beste museene og kunstgalleriene i byen. Du finner noe for enhver smak enten du er interessert i arkitektur eller bildekunst. Ta en spasertur og utforsk det gamle Nice – det blir garantert en minneverdig opplevelse!

Hotel Beau Rivage

Velkommen til Hotel Beau Rivage i Nice! Dette luksuriøse hotellet ligger i hjertet av Nice, og tilbyr alt du kan ønske deg av en ferie. Nyt den fantastiske utsikten fra hotellets terrasse, slapp av i et av de elegante rommene, eller dra nytte av de mange fasilitetene som er tilgjengelige. 

Hotellet har en restaurant, bar og utendørsbasseng, slik at du virkelig kan få mest mulig ut av oppholdet ditt. For dem som leter etter noe mer aktivt, er det et treningssenter og tennisbane på stedet.

Men hvis du bare vil lene deg tilbake og nyte naturen, vil hotellets panoramautsikt garantert fascinere.

Med sin sentrale beliggenhet og alle fasiliteter du noen gang kan ønske deg, er Hotel Beau Rivage Nice det perfekte stedet å bo for turister og forretningsreisende.

Se flere bilder av rom og priser

Le Port – Havnedistriktet

Med sine pittoreske severdigheter og livlige atmosfære er havnedistriktet et syn å se. Her kan du finne en rekke strender, restauranter, butikker og til og med arkitektur. Spaser langs stranden og se båtene komme inn og ut av havnen, eller utforsk de nærliggende gatene fulle av butikker og restauranter. 

Gå opp til toppen av bakken, og du vil bli møtt av en fantastisk utsikt over de omkringliggende bygningene og havet utenfor.

I sommermånedene er distriktet fullt av festivaler og konserter, noe som gjør det til et flott sted å tilbringe en kveld ute med venner. 

Havnedistriktet utenfor Nice sentrum er virkelig en unik opplevelse, full av fantastiske severdigheter å se og mange aktiviteter for å holde deg opptatt. Enten du er ute etter en avslappende dag ute eller en spennende natt på byen, har havneområdet noe for enhver smak.

La Bastide de Biot 

La Bastide de Biot Hotel Nice er det perfekte stedet å bo for en luksuriøs og avslappende ferie. Dette hotellet ligger i Sør-Frankrike, og tilbyr en rekke luksuriøse rom med fantastisk utsikt og førsteklasses tjenester. 

Hotellets fasiliteter inkluderer et spa, svømmebasseng og treningssenter, samt en rekke restauranter og barer. De arrangerer også en rekke aktiviteter og utflukter, noe som betyr at du aldri vil kjede deg. 

Gjester kan delta i vannsport, besøke landsbyer i nærheten, og utforske det vakre landskapet på den franske rivieraen. Enten du er ute etter en romantisk ferie eller en familieferie, har La Bastide de Biot Hotel Nice noe for enhver smak. 

Med sin fantastiske utsikt, moderne fasiliteter og førsteklasses service, vil dette hotellet garantert gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Se flere bilder av rom og priser

Garibaldi

Garibaldi-plassen ligger i hjertet av Nice sentrum, og tilbyr en unik blanding av historie og modernitet, med severdigheter som spenner fra den historiske Garibaldi-statuen til det travle lokale markedet. 

Torget er fullt av liv og energi hele året. Her kan du få oppleve gateartister, musikere og selgere ute hver eneste dag. Det er også mange shopping- og spisemuligheter, med en rekke restauranter, kafeer og butikker å utforske.

Torget er også selvfølgelig et flott sted å bare sitte og se på folk mens de går forbi. Enten du er en historieinteressert eller bare leter etter et sted å slappe av, har Garibaldi Nice noe for enhver smak.

Holiday Inn Nice

Holiday Inn Nice Port St Laurent er et luksuriøst IHG-hotell som kan skilte med en perfekt kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og fantastisk utsikt. Hotellet er godt utstyrt for å møte alle sine gjesters behov.

Holiday Inn Nice Port St Laurent tilbyr en rekke rom å velge mellom med komfortabelt sengetøy og moderne møbler. I tillegg til en fantastisk utsikt utover Middelhavet, har hotellet også et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et basseng og treningssenter.

Holiday Inn Nice Port St Laurent tilbyr også en restaurant på stedet for velsmakende måltider, samt en salong for drinker og sosialt samvær. I tillegg kan du ta inn alle severdighetene i byen med hotellets tur- og billettjenester.

Holiday Inn Nice Port St Laurent er virkelig det perfekte stedet å bo hvis du leter etter en blanding av komfort, luksus og bekvemmelighet i en av de vakreste byene i verden. 

Se flere bilder av rom og priser

Jean Médecin

Nice Jean Médecin er hovedhandlegaten i byen Nice, og det er et must for alle som besøker denne idylliske byen på den franske riviera. Jean Médecin strekker seg fra gamlebyen til Promenade des Anglais, og er preget av italiensk arkitektur fra 1800-tallet som gir området en unik sjarm. 

Du kan oppleve en rekke butikker i Jean Médecin, fra eksklusive merkevarer til koselige suvenirbutikker. Restauranter og kafeer florerer, og tilbyr det beste av hva det franske kjøkkenet har å tilby. 

Det er også et flott sted å lære om Nices historie og kultur – det er museer, gallerier og monumenter å utforske overalt. Kort sagt, Jean Médecin er et flott sted å ta innover seg arkitekturen, shoppe og smake på det lokale kjøkkenet. Og best av alt, alt er innen gangavstand.

Westminster Hotel & Spa

Hvis du leter etter det perfekte stedet å bo i Nice og oppleve en følelse av luksus og avslapning, trenger du ikke lete lenger enn til Westminster Hotel & Spa. Hotellet ligger midt i hjertet av byen, og tilbyr fantastisk panoramautsikt over Middelhavet. 

Rommene er romslige og komfortable, og servicen er førsteklasses. Men den beste delen er hotellets prisbelønte restaurant, som serverer noe av det beste kjøkkenet i byen. Fra de ferske ingrediensene til de fagmessig utformede rettene, kan du være sikker på at du får en uforglemmelig matopplevelse. 

Hvis du ønsker å slappe av kan du nyte hotellets spa, som tilbyr en rekke behandlinger for å hjelpe deg å koble av i ferien. Så hvis du leter etter den ultimate ferieopplevelsen, er Westminster Hotel & Spa stedet å være.

Se flere bilder av rom og priser

Carre d’Or

Carre d’Or er et vakkert område som ligger i hjertet av Nice. Området blir i dag omtalt som nybyen, men området har en lang og interessant historie som går tilbake til 1700-tallet. Carre d’Or ble først ble utviklet som et område for velstående aristokrater på den tiden. 

I dag har området blitt oppdatert med moderne arkitektur og en rekke nye attraksjoner. Besøkende kan utforske området og nyte severdighetene ved å beundre den klassiske franske arkitekturen, kafeene og spisestedene. 

Området har også blitt populært blant turister på grunn av sin nærhet til stranden. Med så mye å se og utforske av dette området, holder det nesten ikke med en dag eller to i Carre d’Or . Shopping og deilig mat florerer i dette området, så det beste er å finne et godt hotell i nærheten av Carre d’Or for å unngå for lange fotturer frem og tilbake. 

Best Western Plus Hotel

Best Western Plus Hotel Massena Nice er det perfekte stedet for din neste ferie. Med sin førsteklasses beliggenhet i hjertet av Carre d’Or, vil du være i nærheten av alle attraksjonene og aktivitetene denne pulserende byen har å tilby. 

Best Western Plus Hotel Massena har romslige og komfortable rom, med alle fasiliteter du trenger for et hyggelig opphold. Det er også en bar for å slappe av med en drink og en restaurant for de som leter etter et deilig måltid. 

Men det beste med dette hotellet er det vennlige og hjelpsomme personalet, som vil sørge for at alle dine behov blir ivaretatt.

Så hvis du leter etter et sted å bo i Nice, trenger du ikke lete lenger enn til Best Western Plus Hotel Massena Nice. Du vil ikke bli skuffet!

Se flere bilder av rom og priser

Cimiez 

Cimiez er et vakkert nabolag på en bakketopp i Nice som ligger nær havet. Det er et eksklusivt område med mye å tilby sine besøkende.

Her kan du utforske de historiske aspektene av byen, inkludert Musée Matisse, Musée d’Art Moderne et Contemporain og Musée Archéologique. 

Du kan Vandre gjennom ruinene av den gamle romerske byen og bli forundret over den eldgamle og fascinerende arkitekturen.

Ta en spasertur gjennom Olive Garden og beundre skjønnheten til oliventrærne, og ikke glem utforske Cimiez-klosteret, et tidligere benediktinerkloster bygget på 1100-tallet. 

Når du trenger en pause fra sightseeing, ta en pause på en av de koselige kafeene i området, og nyt noe av det deilige lokale kjøkkenet. Med så mye å se og gjøre, er Cimiez det perfekte stedet å tilbringe en dag i Nice.

Mercure Nice Promenade Des Anglais

Hotel Mercure Nice Promenade Des Anglais er et flott reisemål for enhver reisende på jakt etter en luksuriøs strandferie. Dette hotellet ligger på den berømte Promenade des Anglais, og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. 

Inne på hotellet finner du stilige og moderne rom der alle utstyrt med egen balkong. Det finnes også en bar og lounge hvor du kan slappe av med en drink. Men hvis du føler deg aktiv, kan du dra nytte av hotellets private strandområde og ta en svømmetur. 

Med sin beliggenhet rett ved strandpromenaden, er du også bare noen få skritt unna noen av Nices beste restauranter og barer.

Alt i alt er Hotel Mercure Nice Promenade Des Anglais det perfekte stedet å bo for en luksuriøs strandferie. Fra den fantastiske utsikten til de moderne rommene til den private stranden, det er noe her for alle å nyte.

Se flere bilder av rom og priser

Saint Paul de Vence

Saint Paul de Vence, Nice er en pittoresk landsby som ligger på den franske rivieraen. Saint Paul de Vence ble grunnlagt på 1000-tallet, og er en av de eldste byene i området. Dens rike historie kan sees i de brosteinsbelagte gatene og de gamle steinbygningene langs landsbyen. 

Det er en rekke severdigheter i dette området, fra de historiske vollene til det gamle slottet. Du kan utforske de unike galleriene og museene som er spredt over hele byen. Selvfølgelig ville intet besøk til Saint Paul de Vence være komplett uten å prøve noen av de lokale delikatessene.

Byen er hjemsted for en rekke restauranter, kafeer og butikker, hvor du kan finne alt fra fersk sjømat til lokallaget ost og vin.

Etter en dag med sightseeing og bespisning, ta en pause og slapp av på en av de mange kafeene i Saint Paul de Vence. Enten du vil nyte en kopp kaffe og et deilig bakverk, eller nippe til et glass vin og se solnedgangen, vil du garantert finne noe å nyte i denne sjarmerende og sjarmerende landsbyen.

Les Verges de Saint-Paul

Les Vergers de Saint-Paul er et fantastisk hotell som ligger i hjertet av Provence, Frankrike. Hotellet har fantastisk utsikt over landskapet, og rommene er romslige og elegant innredet. Utendørsbassenget er det perfekte stedet å slappe av og nyte den fantastiske utsikten. 

Det er også en fullt utstyrt bar og en restaurant som serverer noen av de beste franske retter som finnes.

Hotellet tilbyr også mange aktiviteter for å holde deg opptatt. Fra sightseeing turer til matlagingskurs, kommer du aldri til å kjede deg på dette oppholdet. 

I tillegg er hotellets sentrale beliggenhet perfekt for å utforske de omkringliggende byene og landsbyene. Kort sagt, Les Vergers de Saint-Paul er et flott hotell for en avslappende og minneverdig ferie.

Se flere bilder av rom og priser

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *