Beste hotell i Paris – bo ved Seinen
  • Meny
  • Meny

Beste hotell i Paris – bo ved Seinen

Som i de fleste storbyer, lønner det seg å bo sentralt dersom man har tenkt å ta pulsen på Paris. I Frankrikes hovedstad betyr det at man bør velge hotell i nærheten av Notre Dame, og gjerne nært Seinen.

Herfra har du kort avstand til mange av de mest populære severdighetene, i tillegg til den kjente katedralen på øya Ile de la Cité. Louvre og parken Jardin des Tuileries er som selvfølger å regne, det samme med Eiffeltårnet og den tilhørende parken, Champ de Mars.

Hotell ved Gare De Lyon

Like ved hovedbanegården Gare De Lyon, finner man flere gode overnattingsmuligheter. Et hotell som utmerker seg er Mercure Paris Gare De Lyon TGV, som er hovedbanegårdens nærmeste nabo. Notre Dame og Opéra Bastille er i gangavstand, og det samme gjelder Jardin des Plantes, den nydelige parken på den andre elvebredden. Andre turistmål inkluderer Grande Galerie De l’Evolution, og Place des Vosges. Hotellet har 4 stjerner og 315 røykfrie rom. Du finner de fleste fasiliteter du måtte trenge, blant annet et forretningssenter og møterom, for de som tar med seg jobben til Frankrikes hovedstad.

562423_371_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Hotell ved Jardin Des Plantes

Like ved Jardin Des Plantes ligger et idyllisk lite hotell med tre stjerner. Timhotel Jardin Des Plantes er i gangavstand fra metrolinjene 10 og 7. Rommene er små, men rene og pene. Du får mye for pengene på dette hotellet når det gjelder beliggenhet. Pantheon og Sorbonne-universitetet ligger like i nærheten, sammen med l’université Pierre et Marie Curie. Strøket rundt byr på mange koselige kaféer og restauranter, mens severdighetene vi har nevnt ovenfor, ligger i gangavstand.

119448_55_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Overdådig luksus i Hotel Britannique

Midt mellom Notre Dame og Louvre ligger Hotel Britannique. Er du på jakt etter romantiske omgivelser, luksuriøs innredning og service fra øverste hylle, er Britannique et godt valg. Alt er klassisk og pent, men best er kanskje de overdådige og komfortable sengene.

Etter timevis med vandring i vakre Paris, er det slettes ikke ille å finne natteroen på et hotell som dette. Forum des Halles og Pompidou-senteret er blant de mest populære attraksjonene i nærheten. I tillegg har du gangavstand til Sainte Chapelle, Pont Neuf og Notre Dame.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Hotell ved Champs- Elysées

Etter Louvre og Jardin des Tuileries, møter man vestover på Place de la Concorde, som også er begynnelsen på Aveny des Camps-Elysées. Dette er byens kjente storgate, der fiffen og kjendiser handler dyre merkevarer. Like ved ligger et smakfullt hotell som heter La Maison Champs Elysées. Interiøret kombinerer det klassiske med det moderne, med mye glass og stilrene møbler, omgitt av stukkatur og rosetter. La Maison er ikke blant de billigste bostedene, men luksusen og servicen forsvarer nok prisnivået. Er du i Paris for å shoppe eksklusivt, finner du neppe et bedre og mer velplassert hotell. Grand Palais ligger rett i nærheten, og nærmeste metrostasjon er Franklin D. Roosevelt. Følger man den lange avenyen kommer man til Triumfbuen og jernbanestasjonen Paris Charles de Gaulle.

189871_145_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Med utsikt over Eiffeltårnet

Eiffeltårnet, Paris mest kjente landemerke, ligger like syd for Champs-Elysées. Her kan du bo på Pullman Paris Tour Eiffel, et hotell der mange av rommene har balkong med direkte utsikt mot tårnet og Camp de Mars. Som La Maison Champs Elysées, er dette blant de bedre valgene i Paris, men prisnivået er også deretter. Med det sagt, hotellet er ganske stort med sine 430 rom, og det er fullt mulig å gjøre et varp om man booker god tid i forveien. Blir du mot formodning lei av å nyte utsikten, kan du ta en spasertur til Rodin-museet, eller opp til Triumfbuen.

10872_353_z

Se priser, ledige rom og flere bilder

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *