Konsert og konsertarenaer i Paris - Hit drar du for store opplevelser
  • Meny
  • Meny

Konsert og konsertarenaer

De fleste som besøker Paris som turist i dag, har som regel på forhånd dannet seg et inntrykk av hva de ønsker å se under oppholdet. Obligatoriske attraksjoner er gjerne historiske Triumfbuen, Eiffeltårnet og Louvre-museet, for å nevne noen, men i tillegg til mengder av ting å se på, foregår det også mye man kan lytte til.

Det arrangeres mange store konserter i Paris, ikke minst på grunn av sin sentrale beliggenhet i hjertet av Europa, men også fordi det finner flere svært populære konsertarenaer her.

To av de største er Palais Omnisports de Paris-Bercy med plass til rundt 17.000 tilskuere, og den betraktelig større Stade de France, med en kapasitet på over 80.000. Det er hit de store stjernene kommer for å opptre, og følger man litt med på nettsidene til arenaene før avreise, kan det være fullt mulig å sikre seg en god plass til en av konsertene.

Opera Garnier Paris konsert teater arena

Har man litt is i magen, kan man også bare møte opp litt før konsertstart, da det ofte selges ut uavhentede billetter for en rimelig penge.

Kultur i Paris

Er man ikke til pop og rock, finnes det også mere kulturelle alternativer, blant annet Opéra de Paris Garnier og Opéra Bastille, som setter opp flere balletter, teaterstykker og klassiske konserter i løpet av året. For ikke å snakke om Le Grand Rex, som med sine 2.800 sitteplasser blir brukt til både intimkonserter, teaterforestillinger og som kino.

Moulin Rouge Paris teater konsert show cabaret Paris

Og sist, men ikke minst, et av verdens mest kjente underholdningsteder, kabaretteateret Moulin Rouge, som siden 1889 har underholdt mer eller mindre uavbrutt med sine cabareter og varieteer, som alle har det til felles, at de avsluttes med den verdensberømte dansen, can-can.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *