Konsert og teater i Paris | Paristips.no
  • Meny
  • Meny
konsert teater Paris show saler

Konsert og teater i Paris

Dersom du er interessert i musikk, kultur og sceneshow burde turen til Paris også inkludere et besøk på en av byens forestillinger. Her finner du et hav av ulike oppsetninger innenfor alle sjangre og flere konsertsaler enn du kan telle.

Kjente forestillinger

Konsert- og teaterscenen i Paris stiller med et ekstremt bredt utavlg og forestillingene spenner i alt fra Disney on Ice til Les Miserables. Noen oppsetninger er likevel mer populære enn andre. Under denne kategorien faller blant annet forestillingene Moulin Rouge, The Phantom of the Opera, Romeo og Julie, Løvenes Konge og spesielle forestillinger rettet mot jula.

konsert teater Paris show saler Disney on Ice

Kort sagt så finnes det en forestilling for alle. Selv de som vanligvis aldri går på teater vil finne noe som faller i smak i Paris.

Du ulike arenaene og salene

Blant de største konsertsalene i Paris er saler som Palais Omnisports de Paris-Bercy og Stade de France. Disse to salene brukes ved ekstremt publikumsvennlige konserter og forestillinger som konsert med Lady Gaga og U2. Andre store konsertsaler er Bobino, Le Zénith og Scene Bastille. Ellers holder de mindre konsertene til i flere mindre lokaler, eksempelvis restauranter, kaféer og blant Paris’ utesteder.

Hvor kan du kjøpe billetter?

Billetter til forestillingene i Paris kan du kjøpe via en rekke salgsinstanser. Som første alternativ har du en av de mange salgsfirmaene over nettet. Her vil prisen ligge noe høyere enn dersom du kjøper billettene direkte fra et billettkontor på teateret der forestillingen vises. Et annet alternativ er en av billettkioskene i Paris.

Ved disse kioskene kan du ofte få avslag på billettprisen, spesielt dersom forestillingene ikke er fylt opp når det nærmer seg starten på oppsetningen. Du får også oftest tak i billetter i resepsjonen på hotellet der du bor.

Norske arrangement i Paris

Den Norske Klubben i Paris er et sted du burde besøke dersom du vil delta på flotte konserter, 17. mai-feiring, temalunsj eller andre sosiale sammenkomster. Deres lokaler ligger like ved Concorde-plassen og Tuileries-hagene.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *