Kart over Paris - Paristips.no
  • Meny
  • Meny

Kart over Paris

Den franske hovedstaden er enorm. Så omfattende at du trolig trenger både fire og fem turer hit for å i det hele tatt rekke å besøke alle de mest populære severdighetene.

For å gjøre besøket noe mer oversiktlig vil det være fordelsmessig å bruke et kart. Mange velger å bruke kartfunksjonen på mobilen, men vær obs på at mobilregningen kan bli stor.

Turistkart over Paris som viser bydeler og sentrum

Du trenger ikke lete lenge for å finne en kiosk som selger et kart i papirformat. Det er lettvint, billig og etterlater ingen digitale spor. Du kan kjøpe et brettet i papir for et par euro i nærmeste butikk.

Alternativt kan du printe ut kartet hjemme, eller få hjelp i hotellresepsjonen. Du finner flere slike kart på nettet, flere markert med severdigheter og annen ønskelig nøkkelinformasjon.

Kart over metro

Metrosystemet i Paris er fantastisk og effektivt. Personlig mener jeg dette er den beste måten å komme seg fra A til B i Paris. Nedlastbart kart over metrosystemet kan du finne her.

Svært mange bruker T-banen daglig for å navigere seg rundt i den travle metropolen.

Kart over Paris fra Google Maps

Nedenfor har vi bygd inn et interaktivt kart fra Google Maps, sentrert i Eiffeltårnet. Du kan bruke musepekeren til å navigere deg rundt. Bruk zoom-funksjonen for å se Paris i et bredere perspektiv.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *