Anbefalte Hotell Le Bristol: Luksus i ypperste klasse | Paristips
  • Meny
  • Meny

Hotell Le Bristol i Paris – Luksus i ypperste klasse

Paris er kjærlighetens by. Ingen andre steder i verden kan friste med forførende arkitektur, kultur og opplevelser. Hotellet Le Bristol omfavner alle disse punktene lett med dens klassiske og imponerende arkitektur og eksklusive interiør. Le Bistrol holder en standard som virkelig er verdt deres 5 stjerner.

Herskapelig hotellopplevelse

Det er lett å miste pusten når man besøker dette hotellet. Arkitekturen, den franske hagen og interiøret er bare noen av tingene som gjør at Le Bristol fortjener statuetten for et av verdens beste hoteller. Le Bristol ligger sentralt på Rue du Faubourg Saint-Honoré.

Av de 188 rommene er hele 85 av disse suiter. Alle rom er nøye dekorert med eksklusive stoffer og innredet med det fineste treverk. Videre kan hotellet skilte med den 3-stjernede Michelin-restauranten Epicure som garantert vil gi deg en smaksopplevelse av dimensjoner. Etter et utsøkt måltid kan man trekke seg tilbake på hotellets fantastiske svømmebasseng, laget av teak og glass. Herfra kan man trekke et dypt pust og absorbere hele Paris.

Le Bristol verdsetter ditt besøk og gjør sitt ypperste for at man skal føle seg spesiell. Servicen er upåklagelig og de ansatte er sofistikert kledd og har som største interesse å gjøre ditt opphold til det beste hotelloppholdet du noen gang vil oppleve.

Uimotståelig spabehandling

Le Bristol har en spaavdeling som konkurrentene misunner. Spa Le Bristol by La Prairie, som de heter, er et luksuriøst spa som kun benytter de beste produktene. Det er en frisk atmosfære med delikat interiør. Det er totalt åtte behandlingsrom, inkludert det velkjente russiske Banîya og en privat suite for par. Terapeutene har grundig utdannelse og erfaring, og forstår raskt dine ønsker og behov for en behagelig og stressfri opplevelse. Hver behandling begynner med et besøk i det eukalyptus-fylte stimrommet, før man blir geleidet videre til den spabehandlingen man har valgt.

Verdt å vite

Dette er hotellet hvor alle verdensstjernene strømmer til. Berømmeligheter som Charlie Chaplin og George Clooney har begge bodd her, og rommene har ofte lange ventelister. Hotellet er ikke blant de rimeligste, men til gjengjeld får man en opplevelse som definitivt vil vare livet ut.

Le Bristol er også en del av samarbeidet Oetker collection som har samlet noen av de fineste tradisjonelle hotellene i Europa. Dette er en sterk elite av luksushoteller som kun sikter mot det beste og verdsetter kultur, gastronomi og nytelse. Videre ligger Le Bistrol i hjertet av Paris, med utsikt til fantastiske Sacre Coeur. Hotellet er så å si et steinkast unna hovedgaten Champs-Élysées, hvor man finner landemerket Triumfbuen.

Gaten innehar også noen fantastiske caféer hvor man kan nyte et herlig glass fransk rødvin. Området byr også på noe av verdens beste shoppingmuligheter. Paris er motenes by, så her kan man komme over noen virkelig unike skatter.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *