Informasjon om hoteller i Paris | Gode områder og pris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Informasjon om hoteller i Paris

En internasjonal storby som Paris har selvfølgelig et rikholdig utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter, og man finner alt fra store femstjerners luksushoteller som Renaissance Paris Vendome Hotel og Hotel Bel Ami, til mindre familieeide hoteller.

Felles for dem alle er at jo nærmere de store landemerkene i byen de ligger, jo mer må man betale for å overnatte der. Priser på godt over 1.000 norske kroner er ikke uvanlig, og da er knapt nok frokost inkludert.

Eksempelvis er områdene rundt Champs Elysées betraktelig mer attraktive enn dem man finner i områdene rundt Place de la Bastille. Hvilket man egentlig godt kan dra nytte av, for er man villig til å reise litt med byens metrosystem (som for øvrig fungerer svært godt), kan man spare mye på å bo litt utenfor bykjernen. Dessuten ligger severdighetene spredt ut over et større område, så er man nær til det ene, er det gjerne desto lenger til det neste.

Kjedehoteller

Det er i Paris som i de fleste andre storbyer i verden selvfølgelig også strøk man ikke bør leie hotellrom i, ikke nødvendigvis fordi det er direkte farlig, men på grunn av støy, og hotellets øvrige klientell. Enkelte hotell har ingen betenkeligheter med å leie ut rom på timesbasis, men disse er relativt lett gjenkjennelige, og befinner seg i områder den jevne turist neppe oppsøker sånn uten videre.

Ser man etter kjente hotellkjeder og kanskje reserverer rom før man reiser hjemmefra er det ingenting som tilsier det burde oppstå ubehagelige episoder eller overraskelser når man kommer frem og skal booke inn.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *