Opplev Paris om natten - tips til hva du bør se | Paristips.no
  • Meny
  • Meny

Opplev Paris om natten

Paris er fascinerende og vakker året rundt, men også til alle døgnets tider. I løpet av dagen er det enkelt å finne aktiviteter å gjøre og steder å oppleve, men hva med etter mørkets frembrudd? Opplev Paris om natten og få innblikk i en helt annen side av denne fantastiske storbyen.

Bli guidet gjennom Paris om natten

Selv om du kanskje tenker at du får med deg mer mens det enda er lyst av både bygninger og attraksjoner, bør du ikke kaste bort muligheten til å også oppleve Paris om natten. Selskap som City Tours har mange spennende aktiviteter som egner seg for natteravner.

elvecruise battur elv nattcruise Seinen Paris Frankrike

En av de mest populære er elvecruise på kvelden ned Seinen, elva som deler byen i to. Se lysene fra husene langs bredden speile seg i det rolige vannet og opplev Paris fra en helt unik synsvinkel. Lignende turer tar deg også med rundt i byen der du kan se kjente bygninger og områder som Concorde plassen, Panthéon, Operaen og Notre-Dame vakkert opplyst i mørket.

Du vil også finne at det er færre mennesker på disse turene enn det er på dagtid, noe som gir en mer avslappet stemning og bedre muligheter til å få svar på spørsmål og undringer.

Uteliv

Nattelivet i Paris er svært variert og har noe for alle og en hver. I Paris starter kvelden sent og nattuglene holder det gående til langt ut på morgenkvisten. Hvorfor ikke starte kvelden med en cocktail på en av byens mange elegante hotell-barer?

Siden kan du ta deg videre til et massivt utvalg av utesteder, barer og klubber. Du vil kanskje gjenkjenne mange av kafeene fra der du spiste en croissant tidligere på dagen, som når natten kommer snikende forvandles til trivelige barer. Det anbefales også at du tar del i atmosfæren på en av byens mange musikkbarer. La live jazz-musikk fylle ørene dine, mens du fordøyer middagen og kjenner stemningen stige i takt med de pulserende rytmene.

Paris bar restaurant mat drikke kvelden natt brasseri

Gamle, bohemske Paris hadde rykte på seg for å være et relativt løssluppent sted. Opplev en sminket versjon av det som en gang var, på en av Paris mange underholdende kabareter. Om du bare vil nyte livet sammen med de lokale, bør du ta sikte på områder som Menilmontant eller Bastille, der du finner godt med alternativer for både vin-smakeren og techno-elskeren.

Nattåpent

Flere av museene i Paris er åpne til veldig sent på kvelden, noen helt til midnatt. Hvorfor ikke ta museumsbesøkene etter middag, for å unngå de verste folkemassene. Én gang i året holder museene åpne hele natten, en svært populær aktivitet for alle kunst og kulturinteresserte.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *