Ta med barna til Paris - Fem tips for de aller minste | Paristips
  • Meny
  • Meny

Ta med barna til Paris – Fem tips for de aller minste

Paris bergtar alle som setter sin fot der med sin vakre arkitektur, sine verdenskjente monumenter og ikke minst den helt spesielle stemningen som byen har. Paris er som skapt for nye opplevelser, og har mer enn nok å tilby også de minste i familien.

Kultur er spennende – også for barn

Paris ferietips reise med barn anbefalt

Velg en tur som er tilpasset barns interesser og som innvier de minste i den spennende historien til fascinerende Paris. De fleste av disse turene er på engelsk, så det krever at du løpende oversetter de viktigste delene. Barna får også mulighet til å delta i verksteder, samt korte skuespill der guidene viser historien gjennom mimikk og kostymedrama.

Språk er absolutt ikke en hindring ved disse festlige aktivitetene. Dersom du selv ønsker å ta med barna rundt i Paris, bør du forsøke å tenke deg hva de vil finne mest underholdende. Lange dager på vandring gjennom kunstmuseer kan fort bli kjedelig for barna og vil gjøre opplevelsen uutholdelig for dere alle.

Ta turen til Eurodisney

Eurodisney park Disneyworld Paris Frankrike ferie barn

Selv om historie og kultur er spennende nok, er det lite som kan måle seg med en tur til Eurodisney. Den berømte parken ligger cirka 45 minutter utenfor Paris og vil gjøre dagen helt spesiell for både store og små.

Nyt dagen i parken

Jardin du Luxembourg Paris park Frankrike reisetips barneferie

Også i selve Paris er det enkelt å finne morsomme aktiviteter for de minste, særlig i byens mange parker. Besøk Jardin du Luxembourg for dukketeater, ponniridning, karuseller og iskrem-boder rundt hvert busk. Et paradis for barnslig utfoldelse.

Parc des Buttes-Chaumant er en eneste stor lekeplass for små og større barn. Der finnes en rekke morsomme aktiviteter og massevis av tumleplass på det myke, grønne gresset. Gå til parkens høyeste punkt og nyt den fantastiske utsikten over byen.

Få utløp for energien i Parc de la Villette

Parc de la Villette barn ferie Paris vitenskapspark museum

Parc de la Villette er nesten som et treningsstudio for barn. Det er nok aller mest moro for de største av barna, som kan klatre, skli og slenge seg alt etter hvor modige de er. I parken finnes også et aktivitetssenter som blant annet inneholder et hamsterhjul for mennesker, som kan slite ut til og med de ivrigste barna.

Gå på en cabaret for barn

Selv om de fleste cabaretene i Paris er tiltenkt voksne, finnes det også versjoner som vil more de minste. Sang, musikk og utrolig animerte artister gjør at språket ikke har noe å si for underholdningsverdien. Kjøp guiden Pariscope (0.40 EUR) som kommer ut hver onsdag og lister alle ting verdt å se i Paris den uken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *