Internett og WiFi i Paris - dette er prisen for nettilgang
  • Meny
  • Meny
Tips internett ADSL fiber internettleverandor Wifi Paris Frankrike

Internett og WiFi i Paris

I våre tekniske dager har vi blitt ekstremt opptatt av å være tilgjengelig over nettet for å følge sosiale medier og nyhetsoppdateringer. Selv på reise blir internettoppkobling viktigere enn noen gang før. Når det gjelder internettilgangen i Paris så får du et par tips nedenfor.

Internett på hotell og kafé

Trådløst internett i Paris er null problem å få tak i, både på kafé og blant byens hoteller. Kaféene og spisestedene som vil regel annonsere tilgangen i deres frontvinduer og passordet mottar du ved å høre med betjeningen. Nå er riktignok trådløst internett blitt så universalt så at spisestedet har internettoppkobling er mer regelen enn unntaket. Spesielt dersom spisestedet er av den uformelle typen som ikke har noen innvendinger mot at du tar opp PC-en under måltidet.

Om hotellet du skal bo på har trådløst internett står som regel oppført i hotellets informasjonstekst. WiFi-tilgang på overnattingssteder har i likhet med trådløst internett på spisesteder, blitt så vanlig at du kan regne med at hotellet stiller med nettopp dette (i noen tilfeller mot en ekstra kostnad).

Tips internett tradlost kafe hotell pris Wifi Paris Frankrike

Internettleverandører i Paris

Sitter du med tanken om å bosette deg i Paris eller allerede har tatt steget så trenger du informasjon om hvilke leverandører du kan velge mellom. Den største leverandøren i Paris når det gjelder internettoppkobling er Orange. Øvrige populære leverandører er Neuf Telecom/SFR, Free, Darty og Alice.

Vanlig pris for 20 mbits ADSL i Paris ligger på rundt 25 euro, eller 300 kroner. De fleste leverandørene er riktignok interessert i å selge deg pakker som består av internett, TV-kanaler, telefon og muligheter for USB-tilkoblet mobilt bredbånd.

Prisen for en pakke med 20 mbit internett, 140 TV-kanaler og IT-telefon ligger på rundt 30 euro pr måned. Vanlig pris for ubegrenset mobilt bredbånd via USD-penn ligger på rundt 30 euro per mnd. Dette vil da komme i tillegg til det du betaler for internett hjemme via modem. Bestilling av internett kan du gjøre via leverandørenes nettsider, per telefon eller via en forhandler i Paris.

Tilkobling via fiber blir stadig mer vanlig i Paris, men ikke forvent å ha tilgang på dette med mindre du flytter til en nylig oppsatt boligblogg eller leier plass blant de mest populære kontorbyggene. Fiberlinjene i Paris gir deg gjerne tilgang på 100-200 mbits linjer.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *