Utdrikningslag i Paris - hva burde dere gjøre? Tips for en bra tur
  • Meny
  • Meny
utdrikningslag Paris jenter gutter damer byen uteliv tips gode

Utdrikningslag i Paris

Det er vel få ting her i livet som er så romantisk som å gifte seg, så hvorfor ikke også legge utdrikningslaget til verden mest romantiske by, Paris?

Paris er en verdensmetropol med mengder av både severdigheter og attraksjoner som kan ta pusten fra noen og enhver, og kikker man litt bak kulissene finner man også mer enn nok å finne på for å holde et annerledes utdrikningslag. Vær imidlertid oppmerksom på at i Frankrike har man ingen tradisjon for å kle seg ut og dele ut kondomer på gaten slik mange gjør i Norge, så legg igjen den ideen hjemme.

Lag mat med en Michelinkokk

mat matkurs med michelinkokk michelinstjerne Paris Frankrike hvor kan du dra

Man kan ikke holde utdrikningslag i Paris uten å smake litt god fransk mat, og det er flere steder man kan booke seg inn og selv få lov å boltre seg på kjøkkenet, sammen med en ekte fransk Michelinkokk.

Etter maten kan man ta en guidet rundtur i Paris i en 2CV, gjerne i kombinasjon med et besøk i eller ved Eiffeltårnet, en båttur på Seinen, og selvfølgelig skal man se en forestilling på Moulin Rouge.

leie citroen 2CV i Paris Franrike for en dag helg

Spis på middelaldervis

Vinsmaking er alltid populært, og er man interessert i Middelalderen, kan Nos Ancetres les Gaulois i hjertet av Ile Saint-Louis være et fint sted å besøke. En middelaldersk kro hvor maten serveres akkompagnert av en trubadurs lystige toner. Akkurat som for nesten tusen år siden.

Mulighetene er mange, og da det heller ikke koster all verden å reise til Paris lenger, hvorfor ikke ta steget og gjøre utdrikningslaget til noe man aldri glemmer.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *