Gratis reiseforsikring til Paris - hva dekker den?
  • Meny
  • Meny
gratis reiseforsikring til Paris tips anbefalt beste

Gratis reiseforsikring til Paris

Romantiske Paris gjør seg utmerket som reisemål for forelskede par som vil gi kjærligheten et ekstra push og ha muligheten til å kun bruke tiden på hverandre. Trekk tilbake innerst i et hjørne på en av byens vinbarer eller bruk noe av tiden på gåturer gjennom de parisiske parker og avenyer. Med historiske attraksjoner som barnefavoritten Disneyland og Vitenskapsmuseet egner også Paris seg for familieferie.

Gratis reiseforsikring på din/deres tur til Paris får du ved å betale over halvparten av reisens transportkostnader med et kredittkort som har inkludert reiseforsikring. Forsikringen dekker også som regel din samboer/ektefelle og barn (eller tre medreisende) dersom du betaler over 50 % av deres transportkostnader med kredittkortet. Inkludert er også avbestillingsforsikring. Reiseforsikring ved utenlandsreiser er absolutt å anbefale for å dekke sykdomstilfeller, frastjålet veske og mobil, samt ved forsinket bagasje.

gratis reiseforsikring til Paris tips anbefalt beste baggasje glemt mistet

Vanligvis dekker reiseforsikringen:

– Forsinkelse av bagasje
– Tapte eiendeler (eks frastjålet veske og iPhone)
– Sykdom
– Ran
– Hjemtransport
– Ulykker
– Død
– Erstatningsansvar du får på reisen
– Avbestilling av reise

Prøv eksempelvis kredittkortet Remember som har gratis reiseforsikring, 150.000 i maksbeløp, 52 rentefrie dager og mange rabattordninger.

Husk derimot at du må betale tilbake kreditten innen den rentefrie perioden for at reiseforsikringen skal være gratis. Denne rentefrie perioden pleier ligge på 45 dager.

God, romantisk tur til Paris!

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *