Reisebøker om Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny
reisebok reiseboker Paris Frankrike tips guide anbefalt

Reisebøker om Paris

For å lettere finne frem i det enorme utvalget museer, attraksjoner og forestillinger kan det være kjekt med en reisehåndbok som omhandler Paris. Dette gjør deg i stand til å kunne lage en liten reiserute eller bare blir mer påpasselig med hva du vil oppleve i Paris.

Ikke bare vil du lettere kunne finne ut hva du vil se, men du eliminerer også sjansen for å bruke tid på noe som ikke passer dine interesser eller smaker. En reisebok vil også guide deg gjennom hvilke skjulte skatter som finnes innen karakteristisk matlaging og billige designerklær.

Paris – Weekend reiseguide

Denne boken er spesielt rettet mot dere som kun har et par dager i Paris. I tillegg til de klassiske tipsene om de mest kjente attraksjonene i Paris, finner du også en utdypning i hvor du burde ferdes for å gjøre de mest gunstige kjøpene som svarer til shoppingbudsjettet ditt.

Paris av Arnt Stefansen

I dette glimrende verket får du som leser et innblikk i Paris fra en som har vandret rundt i gatene og sugd til seg alt han finner av sanseinntrykk. Det kjekke med denne boken i forhold til andre bøker er at innholdet er tilpasset nordmenn og våres måte å leve på. Dette gjør reiseboken enda mer gunstig for deg som vil ha noe spesielt ut av reisen til Paris.

Paris – gatelangs

Dette er en basisbok som dekker det meste av hva den gjengse turist vil ha bruk for i sin reise til Paris. Her finnes råd til brasserier, uteliv, forestillinger og en lettlest guide som omfatter byens kollektivtransport.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *