Shoppingtips for Paris - Tips for å få rabatt på kjente moteklær
  • Meny
  • Meny
shoppingtips Paris Frankrike handling anbefalt shopping

Shoppingtips for Paris

Alle som på et eller annet tidspunkt har besøkt Paris med tanke på shopping, vet nok allerede at de store motehusene som for eksempel Yves Saint Laurent og Dior holder hus på Avenue Montaigne, mens Gucci og Hermes ligger ved Faubourg Saint-Honoré. Dog er det vel kanskje de færreste som utelukkende handler i denne type butikker, og da finnes det heldigvis mange gode alternativer, også i Paris, og de står generelt sett ikke tilbake for de store motehusene heller.

Noen av de beste tilbudene finner man på og rundt Rue d’Alésia, spesielt området fra metrostasjonen Alésia til Rue Didot utmerker seg i positiv retning, og det er hit pariserne går for å handle.

Rabatt på kjente moteklær

rabatt Paris butikker champs elysees shopping tips

Her finner man merkevarebutikker som Cacharel, Sonia Rykiel og Daniel Hechter, for å nevne noen, og ofte med priser som ligger betraktelig lavere enn hva man ellers finner. 30 til 50% rabatt er ikke uvanlig, og årsaken til dette er stort sett kun fordi det er fjorårets mote(!) eller fordi produktene er feilvare av en eller annen art. Med feilvare menes ofte mindre skjønnhetsfeil som for eksempel skjev søm i det innvendige foret eller lignende ubetydelige småting ingen likevel legger merke til med mindre man leter spesielt etter dem.

Man kan også legge turen innom La Vallée Village, som mest av alt minner om en svært eksklusiv landsby av forretninger, med over hundre forskjellige outletbutikker av alle slag. Her finner man alt fra Armani, Diesel, Dolce & Gabbana til Ralph Lauren, Porche, Dunhill og mange andre mer eller mindre kjente merkevarer.

Tips: Les gjerne også artikkelen vi har skrevet som handler om hvordan du shopper billig i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *