Bryllupsreise til Paris - Dyrk romantikken | Hva burde dere gjøre?
  • Meny
  • Meny
bryllup i Paris Frankrike fine steder tips anbefalt

Bryllupsreise til Paris

Når kjærligheten blomstrer og kirkeklokkene ringer, hva er da bedre enn å runde det hele av med en bryllupsreise til Paris? Paris har i århundrer vært kjent for å være kjærlighetens by, og alle som besøker byen ser umiddelbart hvorfor.

Ikke bare er byen full av vakre parker og flotte bygninger, men hele atmosfæren er romantisk. Franskmennene elsker romantikk, og par på bryllupsreise må forvente å bli dullet litt ekstra med.

De fleste store hotellene i Paris har egne brudesuiter hvor romantikken står i høysete, og nær sagt hver eneste restaurant står klar til å yte sitt ypperste hvis man forteller man er nygifte.

Piknik og teater

Selvfølgelig er bryllupsreisen til for å nyte hverandre, og også her er Paris det perfekte valg. Enten man vil tilbringe tiden på hotellrommet eller ut å oppleve noe, finnes det et vell av romantiske muligheter. Måneskinnstur langs Champs Elysées eller Seinen er populært, kanskje en båttur rundt på kanalene i Paris om natten, kun i skjæret av båtens egne lanterner, eller hva med et bord for to, strategisk plassert med utsikt til enten Eiffeltårnet eller Triumfbuen.

bryllup ved eiffeltarnet ta bryllupsbilder Paris

Det er mange parker i Paris, og flere steder kan man bestille kurver med alt man trenger til en piknik, man kan enda få med en egen oppvarter, som sørger for at glassene med vin holdes fulle.

Likeledes bør man få med seg enten en teaterforestilling eller konsert under oppholdet, og i anledning bryllupet, bør man selvfølgelig sørge for å ha reservert en losje eller balkong, så man er sikret den diskresjonen og private atmosfæren man ønsker seg på en slik betydningsfull reise.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *