Båttur på Seinen i Paris - Cruise med mat og drikke
  • Meny
  • Meny
Seinen elv Paris informasjon lengde vann battur elvecruise cruise

Båttur på Seinen

Seinen er navnet på den 776 kilometer lange elven som renner gjennom Paris. Elven strekker seg fra kommunen Source-Seine i Bourgogne og renner ut i Le Havre ved Den Engelske Kanal. Elvebredden i sentrum av Paris ble i 1991 vernet som en del av UNESCOs liste over kultur og verdensarvsteder.

En flott måte å oppleve Seinen på er å delta på et av byens romantiske cruise. Sett deg tilbake, nyt en god middag med din kjære, inhaler den friske luften og se hvordan Paris utstråler mystikk og eleganse. Den myke lyssettingen og brytningen av vannoverflaten setter en ekstra spiss på det hele. Fra elvebredden får du sett eksempelvis det ikoniske Eiffeltårnet, Notre Dame katedral, kunstmuseet og galleriet Louvre og Paris’ eldste bro, Pont Neuf.

Cruise med matservering og champagne

Seinen elvecruise kvelden middagscruise lunsjcruise med mat drikke Paris

Cruisene kommer i mange ulike varianter, med flere forskjellige serveringer og inkluderte show. De billigste cruisene starter fra ca 10 euro og varer én time. Avgangene går hver halvtime fra Eiffeltårnet eller Île de la Cité (en øy i Seinen som utgjør det geografiske sentrum av Paris). Båtene er utstyrt med headsett med engelskspråklige kommentatorer. Ta med kamera og du vil garantert få utrolig mange flotte bilder til feriealbumet.

Foruten denne «basispakken» kan du også oppgradere til cruise som tilbyr noe ekstra. Champagnecruise med crêpe og kaffe er blant alternativene. Videre finner du også cruise med middagsservering, levende underholdning og Moulin Rouge-inspirert show.

Båtene er utstyrt med enorme vinduer, alt for at du som reisende skal kunne se mest mulig av Paris. Ønsker du å ta en av de tidligere båtene kan du delta på lunsjcruiset som starter i 12-tiden med mulighet for treretters inkluderende meny. Kombinasjonen rolig båttur, god mat, vin, senket belysning og synet av Paris er ikke annet enn magisk og en garantert vinner.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *