Paris på budsjett - hva burde du se og gjøre? Les de billige tipsene
  • Meny
  • Meny
Paris pa budsjett sparetips billig anbefalt hvordan

Paris på budsjett – hva burde du se og gjøre?

Som et av verdens største mote-mekkaer, har Paris utvilsomt opparbeidet seg et rykte som en relativt dyr by å reise til og oppholde seg i. Og kommer man utelukkende for å handle merkeklær og bo på eksklusive hoteller i sentrum er det nok mye sant i dette.

Er man derimot litt bevisst både på hvor man går og hva man velger, kan man fint tilbringe en periode i Paris uten å måtte oppta lån av den grunn.

Billige hoteller

Der det sannsynligvis er mest å spare, er på selve oppholdet. Man behøver ikke bo midt i sentrum av Paris, og straks man kommer litt utenfor bykjernen faller prisene på overnatting betraktelig. Dropper man også enhver form for servering, sparer man enda mer.

gratis smaksprover billig Paris Frankrike Starbucks kaffe

Faktisk kan man få mye gratis mat i de fleste supermarkedene i Paris bare i smaksprøver, og hvis man ikke nødvendigvis forlanger hvit duk på bordet, kan man kjøpe billig brød og pålegg og finne seg en benk i parken å spise på.

Spør de lokale om råd

liten billig restaurant Paris sidegate tips anbefalt

Et annet godt råd er å oppsøke en av de mange små fortausrestaurantene i de små sidegatene, da mange av disse nesten går for selvkost. Forhører man seg med de ansatte her, eller en av de lokale kunstnere i et av de mange små galleriene man kan besøke gratis, vet de som regel også hvor det er billig mat og drikke.

Sannsynligvis kan de også fortelle deg hvilke andre gallerier og utstillinger det er gratis å besøke, gjerne av den typen man ikke finner opplysninger om på turistkontorene.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *