Venninnetur til Paris – hva burde dere gjøre? Les de gode tipsene
  • Meny
  • Meny
eiffeltarnet Paris Frankrike jentetur venninnetur anbefalt tips til hva gjore

Venninnetur til Paris – hva burde dere gjøre?

Paris er kjent for å være romantikkens by, men man behøver ikke på noen måte å være et par for å reise dit, nei, man kan fint ta turen sammen med noen gode venninner også, og fortsatt få en både romantisk og hyggelig tur ut av det.

For ikke bare er Paris kjent for sin romantikk, den er nemlig også kjent for sine gode handlemuligheter, og er man i Paris sammen med venninnene, så er det da klart man skal ut og handle. Her finner man alle de store motehusene som blant annet Yves Saint Laurent og Dior, for å nevne noen, strategisk plassert på Avenue Montaigne, eller man kan finne veien til Fauburg Saint-Honoré hvor Gucci og Hermés holder til. Butikker som definitivt har alt hva et kvinnehjerte kan begjære.

Se Paris

Selv om det er jentetur man er på, er det klart man skal på sightseeing, og som seg hør og bør er Eiffeltårnet et selvskrevent stopp på veien. Et godt tips er å ta metroen ned til Trocadero og spasere derfra. Det er en liten kilometer å gå, men ruten man følger har en flott utsikt over Seinen og Eiffeltårnet og er absolutt å anbefale.

battur Seinen venninnetur jentetur billetter elvecruise

Man kan også bli med en båt på Seinen og se Paris fra vannet, eller kombinere, hvor man spaserer den ene veien og tar båt tilbake igjen.

Er det trygt?

Det er relativt trygt for kvinner å ferdes i Paris, også om natten, så lenge man holder seg til de etablerte stedene hvor det likevel er mange mennesker. De litt større gatene er godt opplyste, og holder man seg til fasiliteter som fortauskafeer, nattklubber og rennomerte barer er risikoen for å bli utsatt for noe svært lav. Spesielt hvis man er flere samlet, bruker registrerte drosjer og ikke ferdes alene.

Vil man gjøre litt stas på seg selv kan hotellene være behjelpelige med å finne et lett tilgjengelig spa, med mindre de har et selv, og selv om det kanskje koster litt, kan en tur innom en ekte parisisk skjønnhetssalong være en opplevelse. Perfekt for å få litt velvære før man drar ut og maler byen enda litt rødere enn den allerede er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *