Tips til leiebil i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Tips til leiebil i Paris

Ønsker dere å se mer av Frankrike eller bare komme dere lettere frem i Paris? Lei en bil!

Dere har kommet dere til Paris og ønsker mer valgfrihet enn hva den offentlige transporten kan tillate. Kanskje ønsker dere å besøke et vakkert slott utenfor byen som for eksempel “Chateau d’Esclimont”. Taxi med disse avstandene blir fort en dyr opplevelse så det anbefales virkelig å vurdere og leie en bil isteden. Det trenger absolutt ikke bli en kostbar affære.

Til tross for byens høye innbyggertall så er byen lett å komme seg frem i. Veiene har mange felt og byr ikke på noen navigasjonsproblemer. De brede veiene omkranses av finklipte trær som gjør det enkelt å se hvor du skal kjøre. Belgia og Luxembourg er bare en dagstur unna, eller kanskje dere ønsker å se den minnerike Normandiekysten.

Leie fra flyplassen

Du har mulighet til å leie fra flyplassen når du ankommer Paris eller på et av utleiekontorene i sentrum. Begge hovedflyplassene tilbyr leiebil direkte fra flyplassene rett etter dere har landet i Paris. Se en større oversikt over leiebilene fra flyplassen Charles De Gaulle og Orly, Paris’ øvrige flyplass.

Du er nødt til å ha hatt sertifikatet i minst to år og må ha fyllt 21 år, du kan heller ikke være over 75 år. Er du under 25 år må du i tillegg betale en ekstra avgift på 250 kroner. Bilen skal selvfølgelig leveres tilbake i samme stand som den var da du fikk den utlevert. Det anbefales derfor at du tar bilder med mobilen av eventuelle skader på bilen slik at du har bevis for å ikke ha påført disse skadene selv.

Av selskaper som tilbyr bilutleie i sentrum finnes blant annet Europcar, Budget og Hertz France. Klikk deg videre for å se priser på leiebil.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *