Lei limousin i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Lei limousin i Paris

Har du virkelig lyst til å gjøre noe lukseriøst ut av turen din til Paris? Lei limousin!

Det er ingen billig affære, men skal du først slå på stortromma og føle deg som konge eller dronning for en dag så kan det være aktuelt. Det finnes flere firma som tilbyr limousinskyss, alle med mulighet for å tilpasse dine spesielle ønsker. Kanskje dere vil ha skyss fra flyplassen til hotellet, til Disneyland eller bare ha limousinen til deres disposisjon en hel dag mens dere shopper.

I tillegg til den klassiske, lange og hvite limousinen kan dere også velge mellom en rekke andre biler. Mer spesifikt er dette biler som Audi A8, Mercedes S Class 500 L og Rolls Royce Phantom. Skal det være en ekstra romantisk biltur så kan dere også få champagne og blomsterdekorasjoner i bilen. Ønsker dere limousinen på kveldstid kommer et lite tillegg i prisen.

Så til prisene, en limo-tur fra en av Paris flyplasser og til sentrum koster 2000 kr, fra sentrum til Disneyland 2500 kr og leie for en åtte timers tidsperiode ligger på like under 9000 kr. Frister det mer med en lang Rolls Royce så øker også prisene, kostnadene blir da på 16 000 kr for en tur fra flyplassen til hotellet/sentrum og 37 000 kr for å kunne ha bilen til deres disposisjon over åtte timer.

Prisene er hentet fra Chauffeur Services Paris.

Klikk deg videre for å se priser på leiebil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *