Overnatting i Paris - Priser på hoteller og leiligheter
  • Meny
  • Meny
overnatting ulike muligheter tips anbefalt Paris

Overnatting i Paris

Det hersker uten tvil et eventyraktig preg over den franske hovedstaden, mye grunnet de utrolig vakre attraksjonene, men også gjennom et internasjonalt, romantisk rykte som har eksistert i lange tider.

Med sine små, autentiske vinbarer og brasserier er Paris perfekt for en tur med kjæresten eller venninnegjengen, men byen har også horder av morsomme attraksjoner for barn. Herunder finner du selvfølgelig Disneyland, men også Europas største vitenskapsmuseum. Glem ikke å besøke byens karuseller og Akvariet i Paris med over 9 000 fiskearter, og rundt 30 haier.

Hotell i Paris

Hvem kunne vel ikke tenkt seg et par netter på et av Paris’ hoteller der du våkner etter en god natts søvn og kan se rett ut til Eiffeltårnet når du drar gardinene til side… Den mest sentrale overnattingen får du ved å velge et av hotellene som ligger i Arrondissement 1-11. Da sover du og dine i gangavstand til mange av de aller mest populære severdighetene, spisestedene og utestedene.

Anbefalt: Hotel Monge

Lokalisert i det 5. arrondissementet i Paris ligger vakre Hotel Monge. Rommene innehar nydelig sjel, air-condition og privat bad med hårføner. Hotellets velværeavdeling kan benyttes for et tilskudd i prisen.

I nærområdet finner du et flertall små butikker, restauranter og ærverdige Panthéon.

Se flere bilder og priser

Leie leilighet i Paris

Mer kvadratmeter for pengene får du ved å leie en leilighet. Greit nok, så kommer det kanskje ingen stuepiker som rer opp sengen din, men til gjengjeld får du en hel leilighet for deg selv og kan enklere smake på The Parisian way of life i form av å leve som en lokalbeboer.

Priser på leilighet i Paris starter på 500 kroner per natt for leiligheter av størrelse på 30 kvadratmeter og oppover ved å leie fra private tilbydere.

Anbefalt: Milestay – Halles Apartment

Beliggenheten er på topp hos dette smykket. Med Louvre 900 meter unna holder du til midt i smørøyet av Paris. Milestay – Halles tilbyr både hotellrom og leiligheter, alle stilfullt innredet med eget bad, hårføner og kosmetiske produkter. Leilighetene er utstyrt med eget kjøkken.

Se flere bilder og priser

Hostels i Paris

Et attraktiv alternativ for reisende på budsjett er overnatting på et av herbergene i Paris. For mellom 100-200 kroner per natt får du en seng i en sovesal eller på et delt soverom med enkeltsenger eller køyesenger. Hostelovernatting er en god mulighet for sosiale mennesker som gjerne vil komme i kontakt med andre reiseglade, fortrinnsvis unge i alderen 18-35.

Anbefalt: Le Village Montmartre by Hiphophostels

Dette flotte hostellet i Montmartre er svært god valuta for pengene. Den gode ratingen på Hotels.com teller i tillegg utvilsomt positivt.

Alle rommene er utstyrt med air-condition og et privat bad med dusj. Frokost serveres i spisesalen, men du kan dessuten lage din egen mat på felleskjøkkenet. Moulin Rouge ligger ca. 800 meter fra hostellet.

Se flere bilder og priser

Les også om lavprishoteller i Paris og anbefalte hoteller.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *