Sammenligning av lavprishoteller i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny
Paris rimelige billige hoteller sammenlikning test anbefalte

Sammenligning av lavprishoteller

Langweekend i Paris trenger ikke bety høye kostnader og slunken lommebok ved hjemreise. Lave hotellpriser betyr dessuten desto mer å bruke på den fantastiske maten, vinen og ikke minst shoppingen. Nå er det heller ikke slik at lavere overnattingspriser trenger å bety elendig kvalitet, men ofte kan du få rom på et av de mindre sjelfulle hotellene. Noe som kan være vel så greit som de større kjedehotellene.

Nedenfor følger flere alternativer til hotell i Paris du trygt kan sjekke inn på som befinner seg i lavprissjangeren.

Hotel Exelmans

Dette hotellet ligger plassert sør-vest for sentrum og 3 km unna Eiffeltårnet. Hotellets fellesarealer tilbyr gratis internett og ferske aviser. Totalt kan hotellet tilby 47 gjesterom innredet med en eldre og klassisk fransk stil. En av hotellets norske gjester kan fortelle at hotellet var «overraskende koselig»

Adresse: 73 Rue Boileau, Paris, 75016 Frankrike

Se flere bilder av hotellet og priser her

Montpellier Hotel

montpellier_hotell_paris

Med sin svært sentrale beliggenhet er du sikret korte avstander til kjente attraksjoner som Sacré-Coeur basilika og Moulin Rouge. Hotellet er av den intime typen, med kun 31 rom, samt en eldre og sjarmerende innredningsstil. Rommene er av enklere standard, men det er selve beliggenheten som er selve “rosinen i pølsa” på Montpellier Hotel.

Adresse: 64 Boulevard de Rochechouart, Paris, 75018 Frankrike

Se flere bilder av hotellet og priser her

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *