Romantisk hotell i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Romantisk hotell i Paris

Siden de fleste først og fremst reiser til Paris for å balsamere kjærligheten så trengs det også et romantisk alternativ.


Her kommer Hotel du Jeu de Paume inn. Hotellet har fått rykte på seg for å være et av de virkelig romantiske i Paris.

Nøkkelordene her er atmosfære, varme og kjærlighet. Hotellet skiller seg fra andre hotell ved at de har mye treverk fremfor mur i oppbygningen. Grove trebjelker i taket og langs veggene som sammen med kremhvitt interiør og myk varme, skaper en rolig og fantastisk stemning.

Beliggenhet og romdesign

Med vakker beliggenhet like ved Seinen ligger også hotellet like ved kjente, parisiske turistattraksjoner som Notre Dame og Opera Bastille som er det nye operahuset i Paris. Hotellet består av 30 vakre rom, alle innredet med et snev av antikk og fransk chic. Innredningen er levert av den franske designeren Pierre Fray. Felles på alle rommene er bad, TV, mini-bar, safe og telefon. Det tilbys i tillegg to suiter som har tilgang til en egen romantisk bakhage.

Skulle du ønske noe større så tilbyr hotellet også to leiligheter. Dette forutsetter at du bor der i minst fem netter. Leilighetene har to soverom med dobbeltseng der det største soverommet har eget bad. Blir kveldene kalde kan du i tillegg fyre opp i peisen.

Et dobbeltrom koster 3 200 kr per natt, mens leilighetene ligger på omkring det dobbelte. Frokost kommer i tillegg, koster ca 150 kr og består av basisvarer som kaffe, te, frukt og croissanter.

Se priser, ledige rom og flere bilder.

Les også andre forslag til romantiske hotell i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *