Sammenligning av de mest solgte hotellene i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny
sammenlikning de mest solgte hotellene Paris Frankrike bestselgere

Sammenligning av de mest solgte hotellene i Paris

En ting man gjerne har i tankene før man bestiller eller foretar et kjøp, uansett varegruppe, er andre kunders erfaringer og tilbakemeldinger.

I likhet med øvrige varer er det ikke dermed slik at dobbel pris kan forsvare det man får igjen under hotelloppholdet hva gjelder kvalitet, service og beliggenhet. Nedenfor følger en enkel utdypning og sammenlikning mellom tre hoteller som ligger i kategorien «bestselgere i Paris».

Normandy Hotel

Dette sjarmerende hotellet har en fantastisk beliggenhet bare et steinkast fra Louvremuseet. Hotellet har en rekke rom du kan velge mellom, i tillegg til room service og pikkolotjeneste. Rommene er utstyrt med trådløst internett og tilbyr daglig rengjøring. Tidligere besøkende skryter av hotellets perfekte beliggenhet, serviceinnstilt personale og den lange shoppinggaten som ligger som nærmeste gate.

Adresse: 7 Rue De L Echelle, Paris, 75001 Frankrike

Se flere bilder av hotellet og priser her

Novotel Paris Les Halles

novotel_hotell_paris

Dette firestjerners hotellet scorer meget høyt på kåringen over de mest populære hotellene i Paris og ligger i likhet med det første beskrevne hotellet, plassert veldig nært Louvremuseet og Seinen. Avstanden til nærmeste t-banestasjon er virkelig kort og dersom du tar toget fra Charles de Gaulle får du nærmest transport til døra. De hotellansatte sies å være gode i engelsk og behjelpelige dersom dere har spesielle ønsker. For rolige morgenstunder kan hotellet tilby en bakhage som egner seg godt for en kaffe eller to.

Adresse: 8 Place Marguerite De Navarre, Paris, 75001 Frankrike

Se flere bilder av hotellet og priser her

West End Hotel

paris6

På West End Hotel er beliggenheten helt fenomenal dersom shopping er et av hovedmålene med deres tur til Paris. Hotellet ligger like ved Champs Elysées i en svært idyllisk og vakker gate uten støy.

Atmosfæren på hotellet er meget avslappende og romantisk og er en super motsetning til det yrende folkelivet man finner på Champs Elysées like ved. Som man kan se på hotellets bilder gir rommene en klassisk, antikk og veldig typisk fransk følelse.

Adresse:7 Rue Clement Marot, Paris, 75008 Frankrike

Se flere bilder av hotellet og priser her

Les også om billige hoteller i Paris og anbefalte hoteller i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *