Mellomklassehotell i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Mellomklassehotell i Paris

Ikke billig, men heller ikke virkelig dyrt, her følger alternativet for midten av pristabellen for mellomklassehotellene i Paris. Hotellet heter Ambassador Paris Opéra og ligger like ved operaen.

Rommene er nylig oppusset og har dessuten noen suiter på menyen. Totalt tilbyr hotellet 127 rom, felles for de alle er at du må sjekke ut kl 12. Interiøret på hotellet kan minne veldig om 80-tallet, det er mye rødt, blått og fargerike teppegulv som går igjen. I tillegg til friske blomster både på rommet og i restauranten.

Suiter og dobbeltrom

Prisen på et standard dobbeltrom starter på 2 200 kr. Frister suitene mer så må du opp i nærmere 6 000 kr. Som hos flere andre hoteller i Paris så kan prisene når man er i sesong. Inkludert er også WiFi-tilgang og trening på hotellets treningssenter i åttende etasje. Hotell Ambassador ligger 3 km fra Champs Elysées. Ved bruk av et av Paris’ utmerkede kollektivtransport kommer du deg enkelt til butikkene omkring den travle shoppinggaten.

Skulle du trenge barnepass kan hotellet hjelpe deg med dette, de skryter videre av gode engelskferdigheter. Veggene på rommene skal visstnok være lydtette. La personalet ta klesvasken din mens du nyter en lang frokost som ligger på rundt 200 kr. Hotellet har også et eget brasserie som tilbyr tradisjonelle, franske retter.

middels_dyrt_hotell_i_paris

Priser og ledige rom hos Ambassador

For flere hoteller som ligger i midten av Paris kan du sjekke utvalget her.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *