Se fotball i Paris | Info om billetter og hjemmestadion
  • Meny
  • Meny
Paris Saint Germain PSG se fotball Paris

Se fotball i Paris

Alle mannfolk er naturlig nok ikke like interessert i lange shoppingrunder langs shoppinggaten Champs-Élysées, eller en av de andre handlegatene i Paris. Da kan fotballkamp være et godt tilholdssted for å få utløp for testosteron og adrenalin. Det er først og fremst ett lag som gjelder i Paris, Paris Saint-Germain FC, ofte omtalt som PSG.

Laget spiller sine hjemmekamper på Parc des Princes. Fotballbanen holder til sør-vest for sentrum av Paris og har kapasitet til 48 712 besøkende. PSG spiller i Ligue 1, den øverste divisjonen i Frankrike. Sesongen har start i august og slutter i mai, etter at hvert lag har spilt 38 kamper.

Det er spesielt lørdager og søndager som huser de aller fleste seriekampene, mens kamper i Champions League spilles i ukedagene. Til tross for PSGs betegnelse som topplag i Frankrike, er det Saint-Étienne, Lyon og Marseille som står for de fleste ligatitlene.

Parc des Princes hjemmebane Paris Saint Germain PSG Frankrike

Billetter til fotballkamp i Paris

Når du er ute etter billetter til PSGs hjemmekamper bør du for all del unngå billettbyråene på internett som fort legger på 100 – 200 % av ordinær billettpris. Et billigere alternativ vil være å få resepsjonen på hotellet til å bestille for deg, selv om de trolig vil legge på et ekstragebyr. Billigst kommer du ut dersom du bestiller billettene selv gjennom PSGs hjemmesider.

Metro i Paris:
Nærmeste T-banestasjon: Porte de Saint-Cloud

Adresse:
24 Rue du Commandant Guilbaud
75016 Paris

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *