Guttetur til Paris – hva burde dere gjøre? - Uteliv og attraksjoner
  • Meny
  • Meny
guttetur Paris Frankrike vennetur hva skal man gjore

Guttetur til Paris – hva burde dere gjøre?

Det er en kjent oppfatning at Paris er en typisk “jenteby”, men faktum er at Paris har så utrolig mye mer å by enn bare noe for damene, og stadig flere menn får øynene opp for dette, og drar av sted til verdensmetropolen på guttetur.

Nå er ikke Paris akkurat kjent for aktiviteter som bungyjumping eller river-rafting, men skrur man ned tempoet en anelse, er det mye annet morsomt man kan gjøre. En obligatorisk ting er selvfølgelig vinsmaking i en av byens mange vinkjellere, og man kommer ikke utenom den franske gastronomien. Er man glad i å lage maten selv, kan man enkelte steder slippe til på kjøkkenet, og motta råd og veiledning av de franske kokkene.

Slipp køen til Eiffeltårnet

lang ko eiffeltarnet men hvordan slippe koen

Vil man derimot ikke stå ved grytene selv, men bare spise, anbefales et besøk i restaurant Le Jules Verne, som ligger 123 meter over bakkeplan i Eiffeltårnet.

En lunsj her gir deg tre fordeler; 1) du blir mett, 2) du får en fantastisk utsikt over Paris, og 3) du slipper den alminnelige køen til Eiffeltårnet. Restauranten tar bare imot reservasjoner via internett, så husk å bestille i god tid!

Et annet alternativ er å betale litt ekstra for å slippe køen. Det kan absolutt anbefales. Billetter til dette finner du her.

Guiding med stil

leie bil citroen 2cv guttetur jentetur Paris Frankrike

Man kommer ikke utenom en guidet tur når man først er i Paris, og skal man gjøre det på ekte pariservis, skjer det selvfølgelig i baksetet på en autentisk fransk 2CV. Med privatsjåfør.

Eller man kan se byen fra sjøsiden ombord i en båt, eller som mange velger, på rulleskøyter. Hver fredag arrangeres det nemlig en tre timer lang rundtur på rulleskøyter, noe som sies å være en helt spesiell opplevelse. Det kreves imidlertid at man ikke er helt ukjent med rulleskøyter, og man skal beherske enkle teknikker som å svinge og bremse.

Nattelivet i Paris er utrolig mangfoldig, og det finnes barer og nattklubber for nesten enhver smak. Og da menes det enhver smak.

moulin rouge Paris attraksjon severdighet show for menn gutter

Moulin Rouge er et obligatorisk sted å besøke, og for de musikkinteresserte kan kirkegården Cimetière du Père-Lachaise og graven til Jim Morisson være et selvskrevent sted. Oscar Wilde og Sara Bernhardt ligger også på denne kirkegården, sammen med en mengde andre kjente personligheter.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *