Tips til gode nattklubber i Paris - Hit drar du for å feste!
  • Meny
  • Meny

Tips til gode nattklubber i Paris

Når man snakker om Paris, er det gjerne romantiske middager foran berømte attraksjoner som for eksempel Eiffeltårnet som kommer opp i tankene, men Paris har så uendelig mye mer å by på, enn det som kun er synlig i dagslys.

For eksempel har Paris i århundrer allerede hatt et svært så variert natteliv, og det finnes drøssevis av barer, klubber og diskoteker, som alle holder det gående til ut i de små morgentimer.

Utested på Seinen

Et svært populært sted å gå er nattklubben The Rex Club, på Rue Poitou, som har holdt det gående siden tidlig 1990-tallet, et sted hvor det ikke er noen tvil om at det er dansen og musikken som står i sentrum. Halve klubben er nemlig dansegulv, og musikken domineres av tekno og disko.

En annen klassiker i Paris er den noe spesielle nattklubben Batofar, som ligger i et skip som ligger fortøyet ute på Seinen. Med sin begrensede plass blir det hurtig fylt opp, men for de som er der, er det en spennende og intim opplevelse.

Skal man virkelig slå ut håret, kan man forsøke å se om man kan komme inn på Djoon, som ligger på Boulevard Vincent Auriol. Djoon regnes som en av Paris’ mest trendy nattklubber, og stilen er deretter. Her spilles det funk, house, og mengder av soul, og det kreves pent og stilfullt antrekk for å komme inn. Det finnes også en restaurant i klubben, hvor det kreves man har bestilt bord på forhånd. Det er hit kjendisene går, og mange av Paris’ foretningsfolk.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *