Priser på uteliv og alkohol i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny
alkohol priser Paris Frankrike vin ol sprit brennevin

Priser på uteliv og alkohol i Paris

Intet besøk til Paris er komplett uten at du har testet ut byens uteliv, det gode ølet og ikke minst den helt himmelske vinen som Frankrike er kjent for hele verden rundt. Skal du først og fremst nyte fransk vin fullt ut burde du innta vinen på en av de rimelige gastropubene eller et av brasseriene som holder et svært fordelaktig prisnivå. Ellers har Paris et uteliv som koker av velsmakende alkohol og attraktive mennesker som elsker nye bekjentskaper.

Ølpriser i Paris

olpriser ol olbar Paris Frankrike

Om du er ute på restaurant eller inntar en fortauspils på en av barene i Paris så kan du regne med å betale ca. 50 kroner for en halvliter med fatøl. For en flaske med Carlsberg eller Heineken må du som regel ut med ca. 45 kroner. Kjøper du derimot varene fra butikken vil det koste deg omlag 17 kroner for en halvliters boks med øl, mens en flaske med importert øl ligger på 20 kroner.

Vinpriser i Paris

vinpriser vin alkohol Paris Frankrike vinbar

Om du kjøper en vin fra en av vinbutikkene i Paris kan du få de billigste flaskene fra rundt 20 kroner. Dette er sjelden av god kvalitet, men beveger du deg opp i sjiktet mellom 40 og 60 kroner kan du dra i land en god del fine vinkjøp.

Fra over hundrelappen kan du sikre deg virkelig supre viner som fort koster det tredobbelte hjemme i Norge. På kafé, bistro eller brasserie kan du regne med å betale litt over 100 kroner for de rimeligste flaskene og 25-40 for et glass med vin til maten.

Spritpriser i Paris

Prisen på spritbaserte drinker og cocktails varierer ekstremt etter hvor du drikker hen og hvor populært stedet er. På de minst populære stedene kan du betale rundt 50 kroner per drink, mens du fort kan komme opp i 130 kroner per drink om du besøker de mest attraktive stedene som Buddha Bar, Barrio Latino og Hotel Costes.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *