Uteliv i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Uteliv i Paris

Når mørket faller på, gir kallenavnet “The City of Light” virkelig mening. Paris har utrolig mye å by på nattestid og forvandles fra et mekka av restauranter og shoppingsteder til et brusende uteliv ala New York. Kjente attraksjoner, bruer og koselige kafeer blir lyst opp med flott belysning for å skape en eksepsjonell stemning.

Folk som bor i Paris starter som oftest kvelden med en tur på kafe etter endt arbeidsdag. Her møtes venner og kjente og tar en drink og spiser mat inspirert av det franske kjøkkenet. Senere på kvelden er det vanlig å ta en tur på restaurant eller teater, og i de sene nattetimer så bærer det til nattklubber og barer.

Store distoketer er gjerne ikke det du oftest finner blant Paris sitt utvalg av utesteder, men snarere mindre barer og små lokaler som tilbyr live-musikk. Eksempelvis kan du finne nedlagte fabrikker og lektere som utgjør spenstige utesteder. En gjenganger hos utestedene er de mindre brasseriene og kaféene som forvandles til spennende utesteder når mørket kommer.

Heftige diskoteker

Er du ute etter en rå kveld med mye elektronika og dansing gjør du rett i å vente til etter midnatt med å finne utestedene. Det er først når klokken har passert midnatt at stedene drar seg virkelig opp. Da kan gjerne gjestene holde det gående til 06.00. Besøk gjerne de lokale elektronikkforretningene eller hold utkikk etter folk med flyers i hendene dersom du vil få en oversikt over når og hvor det spinnes plater av verdenskjente DJ’er.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *