De beste shoppingstrøkene i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

De beste shoppingstrøkene i Paris

I tillegg til å være populær for sine monumenter, turistmål og utfoldelse av romantikk, er også Paris et sentrum for shopping.

Ikke bare ble haute couturen grunnlagt i Paris, men byen kan også tilby en lang rekke motehus. Paris er byen du shopper i hvis du ønsker å være sikret det mest tidriktige innen kunst og design.

En tur til Paris inkluderer med selvfølgelighet én tur innom de store kjøpesentrene, motehusene og handlegatene. På tide å finne ut hvor selv den mest kresne vil finne noe som passer smaken.

Er du på utkikk etter vin bør du ta turen innom Les Caves Augé. Vinbutikken åpnet i 1850 og er med dette Paris’ eldste. Betjeningen sitter med masse kompetanse og snakker brukbart engelsk. Her finner du et rikt utvalg vin, i tillegg til flere sorter calvados, cognac og armagnac.

Stil for småjenter

Monoprix er en butikk du helt klart vil se flere av i Paris. Butikken minner mest om et luksuriøst supermarked og inneholder de meste innen nydelig, fransk mat, klær, medisiner, leker og bøker.

Butikken Lollipops er perfekt for småjenter som er inspirert av mammas klesstil. Her finner du nyheter innen vesker, smykker, sko og sandaler. Innen samme kategori finner man også Bois de Rose som fører varer som blomsterkjoler, dukkeklær og franske smokker. Butikken ligger i området Louvre – Place Vendome.

Designerklær

Ønsker du ekslusive nyheter innen vintage couture tar du turen til Didier Ludot. Her kan du handle merker som Givenchy, Dior og Balenciaga sammen med kjendiser som Kate Moss og Demi Moore. Et annet sted å se kjendiser og modeller er på Colette. Ikke bare kan du handle klær her, men du kan også prøve sminke, se på kunst, høre musikk og nyte godt i baren og restauranten.

En butikk rettet mer mot mannen er Bains Plus. Her finner du en hel verden av barberingsprodukter. Prøv også Charvet som fører et fantastisk utvalg silkeslips, badekåper, skjorter og pysjamaser for menn. Du finner også italiensk herremote i Paris, da gjennom Emporio Armani. I denne butikken finner du også en liten café, i tillegg til gensere, undertøy og briller.

For overnatting midt i de beste shoppingstrøkene, ta en titt her.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *