Tips til gode barer i Paris - Disse er du helt nødt til å besøke
  • Meny
  • Meny

Tips til gode barer i Paris

Etter en lang dag full av inntrykk i verdensmetropolen Paris, er det mange som foretrekker å trekke seg litt tilbake fra storbyens kjas og mas og nyte en bedre romantisk middag, kanskje etterfulgt av en drink i en av de mange barene som finnes, enten på hotellet, eller ute i byen. Utvalget av barer er minst like allsidig som byen selv, og man finner noe for enhver smak her. Bokstavelig talt.

Liker man det litt rolig, men likevel med mye folkeliv, er Le Connétable på 55 rue des Archives et godt valg. Denne autentiske baren er åpen til soloppgang, og det er lett å komme i kontakt med de andre gjestene, som ofte er i alle aldre, og fra alle samfunnslag.

Rock i Paris

Hvis man derimot er til litt skikkelig rock and roll, har Paris også her flere gode alternativer, men ønsker man å lytte til musikken, uten å skulle skrike alt for høyt til samtalepartneren, kan man alltids stikke innom Le 138 på 138 rue du Faubourg Saint-Antoine, et typisk sted for musikk, uten at det blir for høyt, og et yndet sted for mange å gå for en pause fra de noe mer støyende diskotekene og nattklubbene.

Paris har også et rikholdig utvalg av barer med levende musikk på programmet, deriblant Charlie Birdy på 124 Rue de la Boétie, som presenterer band og musikk innen de fleste sjangere. Her kan man finne alt fra rolig jazz til blues, folkemusikk og funk, så ønsker man ikke å bli overrasket, bør man sjekke barens konsertprogrammet på forhånd. Se også info om de beste utestedene i Paris, samt priser på alkohol og uteliv i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *