De beste utestedene i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny
beste utesteder nattklubber Paris Frankrike

De beste utestedene i Paris

Om du nettopp har bestilt billetter til Paris for de og venninnegjengen så gratulerer til deg! Om du derimot vurderer en tur ned til den franske hovedstaden og er glad i en god fest så skal du ikke tvile lenger. Paris har et enestående uteliv som vil gjøre deg svett, kåt og rivende engasjert på en gang om du går på de rette stedene, og nettopp disse stedene avsløres nedenfor. De utrolige åpningstidene på nattklubbene i Paris gjør at du fint kan feste 24/7 eller hvert fall til klokken 07.00 neste dag.

Chacha Club

En veldig kort gåtur nordover fra Louvre museum finner du det utmerkede utestedet Chacha Club. Utestedet er fylt til randen av unge mennesker fra 20-30 som elsker å feste og utelukkende rå atmosfære. På Chacha finner du et godt utstyrt utested med en rekke lounger, gode toaletter, et bad med badekar og et soverom som krever spesiell tilgang. Utestedet er ikke blant de billigste, men gir deg god valuta for pengene og sørger for at du stikker hjem fra Paris med fantastiske utelivsminner! Chacha Club har åpent hver dag til 05.00 og kan til det fulle kalle seg selv et hotspot.

Queen Club

Tidligere var dette en veldig populær homseklubb. Nå er utestedet forvandlet til å bli et ekstremt attraktivt utested for heterofile og med gay nights på søndager. I mellomrommet 1993-1995 hadde Queen selveste David Guetta som fast DJ. Queen har sine lokaler i en stikkvei fra Champs Elysees. Selv om du kommer til Paris tidlig i uka så trenger du ikke bekymre deg for utelivet. Queen Club har ofte helt utrolige festkvelder på mandager. Med jevne mellomrom har også stedet såkalte ”ladies nights”.

Buddha Bar

Et steinkast nordover fra Concorde-plassen ligger Buddha Bar som har et rykte blant de fastboende i Paris for å være stedet der du garantert er sikret en vanvittig natt med mye bra alkohol! Kommer du til Buddha Bar tidlig om kvelden kan du nyte deres enestående meny, men ankommer du etter nattens frembrudd er du garantert å kunne skåle med en rekke festkledde jenter og gutter. Inne på Buddha Bar blir du møtt av elegant interiør med inspirasjon fra Østen, dempet belysning og glamorøse stoffer i rødt og gull.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *