Hostels, herberge og vandrerhjem i Paris - Disse burde du velge
  • Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

Selv om Paris er en av byene det virkelig er verdt å legge igjen noen kroner i, trenger ikke oppholdet nødvendigvis bli særlig kostbart om du sikter deg inn mot lavprisbilletter, prisfornuftig overnatting og middag på billige og gode brasserier.

Det å bo på hostel er et av tiltakene som gjør godt for budsjettet. Det sosiale aspektet er en bonus som følger med. Kanskje finner du bekjente fra Spania og London som du kan benytte som guider ved din neste ferie?

Uansett, la oss ta en titt på et par av Paris’ mest prisgunstige hostels!

Peace & Love Hostel

hostel_i_paris_1

Lokalisert noen kilometer nord-øst for sentrumskjernen finner vi Peace & Love Hostel med nær tilknytning til flere T-banestasjoner innenfor en radius på 200-300 meter. Nærområdet er av det rolige slaget, med et par spisesteder (deriblant Mc Donalds), noen barer, kiosker og den sjarmerende Canal St. Martin.

Selve hostelets standard er svært enkel, du sover i køyesenger på to eller tre etasjer, deler bad og har tilgang på felles kjøkken i første etasje. Bar og resepsjon på grunnplanet med Wi-Fi og kaffe mot betaling. Tilbyr også rimelige enkeltmannsrom.

Priser, flere bilder og ledige rom

St Christopher’s Inn Gare Du Nord Hostel

6248519_39_z

Knappe 500 meter unna ligger et annet alternativ, “St Christopher’s Inn Gare Du Nord Hostel”. Med sine sovesaler, restaurant, bar og felles salong kan du nyte godt av relativt sentral og billig overnatting til noen hundrelapper per natt. Metro finner du innen et par hundre meter.

Hostelet kan tilby overnatting i sovesal (med delt bad) og private rom med eget bad. Inkludert i romprisen er også daglig rengjøring, trådløst internett, kontinental frokost og safe på rommet. Døgnåpen resepsjon.

Priser, flere bilder og ledige rom

Appi Hotel

Simpel standard, men en virkelig fantastisk beliggenhet i nærheten av kjøpesenteret og markedsplassen Les Halles, Notre Dame og Jardin des Tuileries. I tillegg får du eget rom på 12 kvm til hostelpris, riktignok minimalt innredet, men du har en seng, muligheten til å koble av for deg selv og delt bad på gangen. Gratis trådløst internett på rommet og frokost tilgjengelig i matsalen mot et tilleggsgebyr.

Priser, flere bilder og ledige rom

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *