Anbefalte butikker i Paris - Hit bør du dra for å shoppe klær og annet
  • Meny
  • Meny
anbefalte butikker Paris sminke kosmetikk klaer mote

Anbefalte butikker

Paris er kjent for sine monumenter og museer, men jammen tiltrekker de seg mange shoppingglade også! Med sine shoppingdistrikter, kjøpesentre og idylliske shoppinggater er det lett å gå seg bort blant alle valgmulighetene. Kanskje ikke akkurat gå seg bort, men snarere å unnlate og finne de skjulte skattene. La oss ta en titt på hvilke butikker du burde stikke innom!

Neila Vintage & Design

Denne vintagebutikken er en perle om du er ute etter eldre Chanel, Givenchy og Pierre Cardin som ser ut som nytt. Den er riktignok mest kjent for sitt utvalg av Yves Saint Laurent, innehaver Neila Jaziris favoritt. Eksklusivt og dyrt, men samtidig en favoritt hos flere lokale stylister. Vakkert utvalg av kjoler, sko, bluser, skjørt og vesker, de dyreste plassert i glassmontre. Neila har valgt å holde butikken oversiktlig og ren, men har stadig et vell av andre plagg på bakrommet. Bare å spørre om du er ute etter noe spesielt.

Acne Studios

Acne Studios Paris anbefalt klesbutikk Frankrike

En godbit for både menn og damer som ønsker seg trendy jeans, t-skjorter, topper og skinnjakker. Butikken er en slags kombinasjon av klesbutikk, stil-lab og livsstilsinspirasjon. Verdt en tur om du er ute etter noe av det siste innen skandinavisk mote. Holder til ved Palais Royal.

Jacenko

Lokalisert nord-øst i sentrumskjernen ligger klesbutikken Jacenko, en stilfull variant som retter seg mot herrene med designtøy fra blant annet John Smedley, Sofie d’Hoore, Victor & Rolf og Holland Esquire. Genial butikk om du er ute etter silkeskjerf, jeans med god passform, skjorter og tilbehør.

Michel Chaudun

I det 7. arrondissement finner vi en liten, og upretensiøs gourmetforretning med et fabelaktig utvalg av sjokolade og konfekt. Bakmannen er den hyggelige mannen Michel Chaudin, Paris’ svar på Willy Wonka! Spesielt velsmakende er de små firkantene med sjokoladeganache som siden dyppes i kakao. Helt utsøkt, og nesten verdt en tur til Paris i seg selv! Ikke bare er Michel god på smak, men også svært dreven som sjokoladeskulptør.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *