Gay uteliv i Paris - 3 homobarer du MÅ besøke!
  • Meny
  • Meny

Gay uteliv i Paris

Paris har enorme muligheter for homofile og lesbiske som er på jakt etter utesteder, overnatting og områder som har en større tetthet av homofile enn det andre områder kan tilby. Nettopp derfor er Paris et av reisemålene som stadig topper listene blant homofile verden over.

Det er spesielt et område du må bite fast i når det gjelder homofile områder i Paris – Le Marais. Dette området har beliggenhet øst i sentrum, nærmere bestemt mellom 3. og 4. Arrondissement, og med den kjente katedralen Notre Dame like ved. I området Le Marais vil du finne den største tettheten av barer og restauranter som i hovedsak sikter seg inn mot de homofile. Arkitekturen i dette området kan definitivt kategoriseres som sjarmerende, stilfullt og med trange og vakre smågater med masse historie.

Homsebarer i Paris

homsebar gaybar Paris kafe utested homofile

Når det gjelder homsebarer i Paris så burde du bite merke i utestedene Banana Café, Cox og Carré Bar. Vil du besøke et utested som har godt rykte hos turistene så anbefales Open Café. Eventuelt kan en tur til RAIDD være en spennende twist på kvelden.

Utestedene Prinz Albert og Full Metal er steder som har rykte på seg for å være barer for de mer hardhause. Her er innslaget av lakk og lær betydelig høyere. Et av de villeste homsestedene i Paris er riktignok Le Depot. På dette stedet har du et enormt danseområde i overetasjen og et kjellerområde som ikke er ukjent for såkalt ”cruising”.

Homsebarene i Paris åpner gjerne kl 17.00 og holder oppe til 02.00. Diskotekene og nattklubbene holder derimot oppe til de tidlige morgentimer.

Gay Pride Paris

Gay Pride Paris Frankrike oppleve guide

Den aller livligste uken for homofile i Paris er slutten av juni. Ved dette tidspunktet finner den årlige ”Gay Pride” sted, eller ”Marche des Fiertés LGBT” som festivalen heter på fransk. I denne uken arrangeres også ”Paris Circuit Party” som er en ukeslang fest der den største festen av de alle finner sted på lørdagen.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *