Den romantiske restauranten i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Den romantiske restauranten i Paris

Er planen kanskje å dra til Paris på grunn av byens glimrende egenskap i å tilby romantikk? Da bør dere også få med dere en restaurant som tilbyr akkurat det samme, kjærlighet til maten.

Mat laget med fransk gastronomisk kjærlighet betyr en god stemning og videreføring av kjærlighet. Den valgte romantiske restauranten heter “Le Table Du Lancaster” og har mesterkokken Michael Troisgras i spissen. Restauranten har også én stjerne i Michelin-guiden. Totalt er det knapt 30 sitteplasser og dette er med på å skape en virkelig intim atmosfære i lokalet som er preget av lysekroner, hvite duker og fløyel.

I dette tilfellet er romantikk dyrt og og du må regne med å betale rundt 1200 kr for tre retter med vin, per person. Med en slik kjøkkensjef er det dog intet poeng i å tvile på om du får valuta for pengene. Mr “Troisgras” lager magi med ravioli og kaviar i forrettene, mens hummerfrikasse og angus-okse leker seg i hovedrettene. Som avslutning kan du nyte en suffle eller kanskje en epleterte. Le Table Du Lancaster inntar plassen som en av de bedre restaurantene i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *