Luksushotell i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Luksushotell i Paris

Skal du virkelig ikke spare på noe når det gjelder overnatting er Hotel Ritz noe av det beste du kan finne blant hoteller i Paris.

Ritz Paris luksushotell

Dette er virkelig å vandre rett inn i klassisk luksus, bygd i 1898 og totalt 103 rom derav 56 suiter. I 2007 ble hotellet fornyet og alle rommene ble tildelt et eget design og en stil slik at alle skal finne det som ligger nærmest deres drømmer. Hotell Ritz ligger svært sentralt til, ikke langt unna Louvre-museet og Musée d’Orsay.

Gang Paris Hotel Ritz

Mange kvadratmeter å boltre seg på

Rommene er ikke som andre hotellrom, her ligger gulvflaten på hele 33 til 38 kvadratmeter. Fra vinduene kan du ha oversikten over de velstelte hagene eller Paris’ hustak. Selv om rommene er klassiske i stilen tilbyr de også ny teknologi med TV, høy hastighets internett og aircondition. Blir dette i det minste laget kan du gå for en av de ti prestisjesuitene.

Disse suitene kan ikke beskrives med ord, de er nødt til å oppleves. Vær forberedt på å miste pusten. Mens rommene starter fra 6900 kr natta, ligger den dyreste suiten på 80 000 kr natta.

Hotellets restaurant er også noe helt spesielt, med prisbelønnede kokker i spissen blir også kvaliteten på mat og vin skyhøy. Vinkjelleren gir deg mulighet til å velge fritt fra 1000 viner og menyen tilbyr blant annet kaviar, trøfler, kamskjell og kalv.

Ritz Paris basseng

Gjesteboken er også full av godord. Siterer engelske Geoff som tidligere besøkte hotellet:

“Et virkelig stilig hotell med masse historie og en service helt uten sidestykke. De hadde funnet ut at min kone hadde bursdag og serverte oss derfor kake og champagne på rommet. Hotellets restaurant er også ekstremt stilfull og alle gjester blir behandlet fantastisk. Rommet våres var fantastisk, oste av komfort og klassisk stil.”

Se flere bilder av rom og priser

Mer luksus

Paris er en av hovedstadene i verden det er verdt å koste på seg ekstra god standard når det gjelder hotellrom. Se den store oversikten over hoteller i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *