Kjøpesentre i Paris - 3 shoppingsentre du burde besøke!
  • Meny
  • Meny

Kjøpesentre i Paris

Ikke et vondt ord om handlegatene i Paris da disse er noen av verdens beste, men på regnværsdager passer det utmerket å handle i et kjøpesenter der du har alle butikkene under samme tak. I området rundt Champs-Élysées vil du finne de største kommersielle aktørene, mens du ved å bevege deg østover vil finne mer autentiske, franske godbiter.

Prisene blant kjøpesentrene i Paris holder seg nogenlunde konstante, men det er to kjøpesentre som bemerker seg med lavere priser enn de andre – Quai des Marques og La Vallee Village. Merk dog at disse kjøpesentrene ligger en god del utenfor sentrum så vil du handle i sentrum av Paris burde du velge en av shoppingsentrene nedenfor.

Carrousel du Louvre

Carrousel du Louvre Paris

Perfekt beliggenhet og Frankrikes første butikk for Appleprodukter. Kjøpesenteret passer utmerket for deg som interessert i det nyeste utvalget klær, samt gode rabatter på drøssevis av produkter. Fra ene enden av kjøpesenteret har du fullstendig innsyn til den enorme glasspyramiden som virkelig kjennetegner Louvre-museet.

Åpningstid: Mandag – søndag 10.00 – 20.00
Beliggenhet og transport dit: Carrousel du Louvre ligger bare et steinkast unna Louvre-museet, men ved bruk av offentlig transport kan du ta t-banen til stoppet Royal Louvre.

Forum des Halles

Her finner du nærmere 50 butikker som retter seg mot mote for kvinner og 25 butikker for menn, i tillegg til et utrolig utvalg innen smykker, kosmetikk og leker. Kjøpesenteret er ikke bare for de shoppinggale, men også for deg som ønsker å koble av med en svømmetur i senterets basseng. Forum des Halles har også egen kinosal, treningssenter og biljardrom.

Åpningstid: Mandag – lørdag: 10.00 – 20.00
Beliggenhet og transport dit: Forum des Halles har beliggenhet kun 500 meter øst for Louvre-museet med sin verdenskjente kunst og kjøpesenteret Carrousel du Louvre.

Les Quatre Temps

Et enormt kjøpesenter på ca 250 butikker som fokuserer på klær, interiør, sport, elektronikk og kultur. Spis også godt blant senterets mange spisesteder som tilbyr gourmetmat på rappen.

Åpningstid: Mandag – lørdag 10.00 – 20.00
Beliggenhet og transport dit: Les Quatre Temps ligger vest for den virkelige bykjernen og nås best ved bruk av t-banen til stoppet Esplanade de La Défense. Senteret holder til i finansdistriktet kjent som La Défense.

Les også om motevarehuset LE66 i artikkelen om shopping i Paris.

Anbefalt hotell nær de store kjøpesentrene:

Med sin sentrale beliggenhet i det 2. arrondissement i Paris kan jeg på det sterkeste anbefale hotellet Le 123 Sébastopol. Knappe 10 minutters spasertur unna ligger kjøpesenteret Les Halles. I tillegg er et stort utvalg sjarmerende, små butikker i umiddelbar nærhet.

Alle rom har et interiør inspirert av gamle filmklassikere. I tillegg har rommene eget bad, minibar med gratis brus, TV og air condition. Svært trivelig personale og en velfylt, deilig frokost. Gratis drikke og kaker står fremme om ettermiddagen/kvelden.

Se flere bilder av rom og priser

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *