Picnic i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Picnic i Paris

En klassisk og romantisk aktivitet som alltid har eksistert er å invitere med på picnic. Det trenger ikke være avansert, men er været godt så finnes det få andre byer enn Paris som passer picnickurven bedre.

I første rekke så kan jo picnic i parken anbefales dersom det er en mulighet, men det er også fullstendig mulig å gjøre dette på en benk, fortau eller sittende med beina hengende over Seinen.

Har dere en dag til fri disposisjon så er det perfekt å gjøre tre ting på en gang. Start med en tur på et av de franske markedene som selger alt fra ost og frukt til skinker og fersk fisk. Kjøp med mat fra markedet og ha picnic ved en av Paris’ attraksjoner som for eksempel Concorde-plassen.

Det aller beste er dog å ha picnic i en av parkene der du har vesentlig mer ro under måltidet i motsetning til en picnic ved de store turistfellene som alltid er fulle av mennesker så lenge sola er oppe.

Av parker i Paris så kan følgende anbefales:

Bois de Boulogne – Den største parken i Paris (mye større enn Central park i New York). Har også en zoologisk hage hvis det skulle være av interesse.

Jardin du Luxembourg – Veldig populær park med fontener, tennisbane og velstelte blomster. Dere får følelsen av å ha et sted for dere selv, samtidig som dere kan titte på andre parkvandrere.

Det beste rådet til selve picnic maten er; gjør det enkelt. Ta med det dere liker fra markedet, knasende sprø baguetter, sprudlevann og et par av de mange franske delikatessene dere kan velge i. Kanskje en velsmakende paté…

Tips: Les også artikkelen vi har skrevet om camping i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *