Lavpris restauranten i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Lavpris restauranten i Paris

Nederst på prisstigen og et ypperlig valg for de prisbevisste finner vi «Le-rousseau». Restauranten serverer klassiske, franske retter og har en kapasitet på 80 plasser.

Åpent alle dager utenom søndag og styres av kjøkkensjef med navn «Francis». I sesongen kan dere også spise på en av restaurantens 16 uteplasser. Interiøret har et typisk harmonerende preg med rolige farger, mye mørkt treverk og gir deg virkelig den franske brasserie følelsen.

På menyen finner vi spesialiteter som snegler, foie gras, endivesalat, biff tartar og oksefilet. Til dessert kan du velge i blant annet fruktterte og tiramisu. Prisene på forrettene ligger på rundt 100 kr, hovedrettene på 180 kr og dessertene på 70 kr. Les også om et forslag til romantisk restaurant i Paris.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.