Mellomklasse restauranten i Paris | Paristips
  • Meny
  • Meny

Mellomklasse restauranten i Paris

Midt på treet finner vi restauranten «Maison De La Truffe». Som navnet tilsier så er dette en restaurant som forguder trøffelen og faktisk finner man trøffel i alle rettene på menyen, inkludert dessertene.

Stedet ble åpnet i 1932, men har siden den tid fått nytt design i ekte Art Deco-stil. Glass, stein og symmetriske overflater preger restauranten som serverer middag mandag til lørdag. Restauranten ligger i Place De La Madeleine og har totalt plass til 42 personer.

Menyen er preget av en hovedråvare som igjen får tilført den deilige lukten og smaken av trøffel – hele tiden med basis i fransk kokkekunst. Blant forrettene kan man nevne carpaccio og foie gras til priser rundt 250 kr. Hovedrettene er blant annet kalv, tagliatelle og risotto, alle med smak av trøffel, også med en pris på ca 250 kr. Dessertene er noe mer spesielle, her finner du cremé bruleé med trøffel til ca 100 kr. Vil du besøke en restaurant i Paris med hakket vassere kvalitet kan Pierre Gagnaire anbefales.

Restauranten holder til 750 m fra Champs Elysées og Concorde-plassen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *