Anbefalte hoteller i Paris - disse gir deg mest for pengene
  • Meny
  • Meny
Anbefalte hoteller Paris de beste hotellene familie hotell

Anbefalte hoteller i Paris

En tur til Paris fortjener såpass god overnatting at du slipper bekymre deg over romstandard og sengekvalitet, og heller våkner utvilt og klar til alle severdighetene du burde få med deg. Dessuten vil du også ha bruk for et visst antall ekstra kvadratmeter som kan huse alle shoppingposene fra kjøpesentrene, handlegatene og de mindre motebutikkene.

Hotellene anbefalt nedenfor innehar det man kan forvente av et hotell. Det vil si god romstandard, flott service og sentral beliggenhet. Rett og slett et sted man kan være stolt over å vise frem til kjæresten eller øvrig reisefølge.

Les Jardins du Marais

paris1

Takterasse, treningsstudio, restaurant, salong, kaffebar og utrolig koselige fellesområder. Høres dette fristende ut?

I så fall kan dette hotellet være noe for deg. Med beliggenhet noe øst i sentrumskjernen bor du sentralt til gode brasserier, uteliv og shopping. Rommene er utstyrt med skrivebord, tekjøkken, daglig rengjøring og gratis aviser.

Tidligere gjester forteller at hotellet var “over forventningene, rent, pent og med store rom og en nydelig bakhage”.

Priser og ledige rom

Citadines Montmartre Paris

paris2

Citadines ligger i nærheten av kabaretscenen Moulin Rouge og Louvre. Ellers kan hotellet by på forretningssenter, vaskeri, fellesområder og en svært behagelig takterasse som er perfekt for stunden etter dere har utforsket attraksjonene og før dere skal ut og spise om kvelden.

Hotellrommene har gratis internett, hårføner, gratis aviser og vinduer som kan åpnes. Rommene med tre stjerner ligner små leiligheter med stue, soverom, bad og kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, kjøleskap og micro.

Tidligere gjester forteller blant annet at hotellet hadde “masse rom, nær tilgang til T-bane og utsikt til Eiffeltårnet fra takterassen som var spesielt vakker om kvelden da det kjente tårnet skinte i all sin prakt”.

Priser og ledige rom

Boutique Hôtel Konfidentiel

konfidel

Konfidentiel hotell har en ekstremt sentral beliggenhet i det første Arrondissement. Siden også romstandarden er eksepsjonellt bra må du regne med å betale for dette. Til gjengjeld vil du overnatte på et hotell i høyklasse som garantert vil løfte din storbytur til nye høyder. Hotellets takterasse egner seg perfekt for et glass vin og lekende flørting. Hotellet har også svært få rom, noe som gjør opplevelsen og overnattingen mye mer intim og koselig fremfor enorme hoteller med flere hundre rom.

Gjesterommene er utformet med en svært moderne og ren stil og vil garantert få reisefølgets kvinne til å føle seg som en prinsesse. Flotte lysekroner, takbjelker, gull og champagne er noen stikkord. Trådløst internett, badekåper, sminkespeil, tøfler, espressomaskin og daglig rengjøring.

Tidligere besøkende kan fortelle om “romantisk følelse, rom designet i ulike temaer, rene rom, svært hyggelig personale og et flott nabolag”. Manager Estaban sørger for å gi deg et så godt hotellopphold at du ikke kan vente på å bestille neste tur.

Priser og ledige rom

Les også om rimelige hoteller i Paris og bestselgere i Paris.

Anbefalte aktiviteter i Paris:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar